REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: yine 15 şehit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

israil 2 askeri öldü diye bütün filistini yaktı yıktı, bir ay içinde 30 şehit verdik hala bizde bir tık yok, tabi şerefsiz pkklılar baktıki devlette tık yok eylemlerine devam ediyor, bana kalırsa tüm ırak'a saldırmak lazım yoksa bunun sonu olmayacak,
    Pkk nın ALLAH belasını versin.

Ailelerine baş sağlığı ,sehitlerimize allahtan rahmet diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Onlar Yüreklerimize, Gönüllerimize Gömüldüler

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2001 mart tezkeresini meclisten geçirmeyenlere lanet olsun. Bu şehitlerin ailelerinin çektiği acıların 1000 katını allah onlara ve ailelerine çektirsin.
    Önce tüm şehitlerimizin mekanı cennet, ruhları şad olsun. Onlar bizim yüreklerimize, gönüllerimize gömüldüler. Yine yüreklerimiz milletçe dağlandı. Acılı ailelerine çok büyük sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.

Kemal Turan kardeş şimdi sen şu yukarıdaki yazıyı bilerek mi yazdın yoksa öylesine mi yazdın? Çünkü ikinci mesajınla çelişiyorda.
    Kardeşim o bed dua ettiğin insanlar olmasaydı ve o tezkere geçseydi Güneydoğuve Doğuanadolu diye bir bölgemiz yok olacaktı. 65 bin ABD askeri oraya yerleşecekti. Peki şimdi sana bir soru: PKK'lılar yine böyle saldırılar yaptılar ve ABD askerlerine sığındılar. Şimdiki ABD ve AB'den izin almadan iş yapamayan bu aciz yöneticilerin ne yapabileceğini düşünüyorsunuz?
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (21-10-2007 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iktidarın artık kimsenin sözüne bakmadan özüne dönmesi lazım ve yumruğunu en sert şekliyle masaya vurup bu iş bitirlsin diyerek askere pkk ile mücadele de tüm yetkiyi vermesi lazım yoksa bu adi yüzsüzler barzani ve talabani de dahil it gibi ürümeye ve seslerini yükseltmeye cesaretleri iyice artacak

TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET AİLELERİNE VE TÜRK ULUSUNA SABIR DİLİYORUM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah rahmet etsin yakınlarına vedetüm halkımıza başsağlığı diliyorum inşallah kanları yerde kalmayacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iktidarın artık kimsenin sözüne bakmadan özüne dönmesi lazım ve yumruğunu en sert şekliyle masaya vurup bu iş bitirlsin diyerek askere pkk ile mücadele de tüm yetkiyi vermesi lazım yoksa bu adi yüzsüzler barzani ve talabani de dahil it gibi ürümeye ve seslerini yükseltmeye cesaretleri iyice artacak

TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET AİLELERİNE VE TÜRK ULUSUNA SABIR DİLİYORUM
    ah canım kardeşim kimin sözüne kim bakıyor
    zaten kendi özleri üstünde inat ediyorlar
    kim masaya yumruk atıyor
    nerede onu vuracak el zaten olsa bu durumlara gelmezdi
    bir zamanlar ben sevmesemde kadın bir başbakanımız vardı yunanlılar kardak adasına bayrak astılar diye şavaş ilan edip kardağa asker çıkartmıştı
    duruş meselesi
    Şehitlerimizin yattıkları yer nur mekanları cennet olsun
    elbet bir gün bu günlerin intikamını alacak Türk evladı çıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla sabah beri izliyorum tv de haberleri çok doldum özellikle skytürk te OSMAN PAMUKOĞLU paşamız konuştu çok ta yerinde konuştu çok değil onun gibi 1 tane yürek sahibi lider olsa yeter türkiyeye o zaman pkk nın p si kalmaz etrafımızda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin başımız saolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

30 tanesini öldürülmüş.keşke daha çok öldürselerdi.nefret ediyorum bu pkk lardan yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm ulusumuzun başı saolsun ailelerine sabır diliyorum bu olayları bu p..lere fırsat veren başta amerika israil ve meclisteki 22 tane dtplileri şiddetle kınıyorum allah belanızı versin şerefsiz adiler
    Konu umuter tarafından (21-10-2007 Saat 18:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: bizde çok öfkeliyiz ama küfüre gerek yok sadece banlanmana yarar

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri