Sakaryaspor'da, kulüp baþkaný Recep Hacýeyüpoðlu, Eskiþehirspor maçýnda aldýklarý 1-0'lýk galibiyetin sevindirici olduðunu söyledi.
Hacýeyüpoðlu, yaptýðý açýklamada, Eskiþehirspor maçýnýn içeride oynadýklarý zor karþýlaþmalardan birisi olduðunu belirterek, Kartalspor ile aralarýnda bulunan 4 puanlýk farkýn çok da önemli olmadýðýný ifade etti.
Önemli oyuncularý ve iyi bir kadrosu olan bir takýma karsý galip geldiklerini kaydeden Hacýeyüpoðlu, þunlarý söyledi:
''Aldýðýmýz galibiyet bizim için çok sevindirici oldu. Galibiyeti tüm camiamýza armaðan ediyoruz. Durumumuzu abartarak takýmýn motivasyonunun bozulmasýný istemiyoruz. Puan farkýnýn þu an için ortaya çýkmasý çok da önemli deðil. Lig uzun bir maraton. Bu zor seriyi sürdürmek zorundayýz. Önümüzde yapacaðýmýz Kartalspor maçý, deplasmandaki en zor maçýmýz olacak diye düþünüyorum. Artýk Kartalspor maçýna odaklanmalýyýz. Asýl hedefimiz Sakaryaspor'u þampiyon yapmak. Kendimizi beðenerek rehavete kapýlmamalýyýz.''
Sakaryasporlu ''Tatanga'' grubunun sezon boyunca kendilerine gereken desteði verdiðini de ifade eden Hacýeyüpoðlu, ''Taraftarýmýz konusunda iki þey söylemek istiyorum. Birincisi, bizi sürekli destekleyen, maratondan maçý izleyen ''Tatanga'' grubuna ve seyircilere teþekkür ediyorum. Ýkincisi, numaralý tribünde istediðimiz desteði bulamadýk. Eskiþehirspor gibi derbi niteliði taþýyan bir maçta istediðimiz doluluk oranýna ulaþamadýk. Sakaryaspor'u seven taraftarlarýmýzýn bizi desteklemelerini arzu ediyoruz'' diye konuþtu.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri