Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
176 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Şehitlerimiz için Kuranı kerim Hatmi Kampanyası !!! Lütfen destek verelim!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 28 cüz

cabbari kardeş 28. cüz ü bana yaz Allah tüm şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin inşallah
    ayrıca elemtere suresini çok okuyalım bu oyunu oynayanları Allah a havale edelim oyunları başlarına geçer inşallah sn şamil tayyar ın bu günkü star gazetesindeki yazısını okuyun
    Allah a emanet olun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepinizden allah razı olsun.bir kere daha anladımki yaratılmış olarak çok şeyim ama eksiğime bakınca bir hiçim.anlıyorumki günlük meşgalelerimizde dil kursu ,öys kursu,b.sayar kursu mesleki kurslar vs vs vs... hepsine vakit ,para bulabiliyoruz ama bize asıl lazım olan yüce ALLAH'ın mucizesi kitabımızı öğrenme ve anlamaya vakit bulamıyoruz.sonrada din tacirlerini eleştiriyoruz,kanıyoruz hatta inanıyoruz.yaptığınız hayırada allah razı olsun,bana bunu düşünme zemini oluşturduğunuz içinde allah razı olsun.saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bende 2 cüz almak istiyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Belki zamansız yazdım halen cevap alamadım uygunsa 29ve 30 alınmadıysa ben almak istiyorum. Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fatihalp Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    CABBARİ kardeş 25. cüz ben alayım
    Alıntı fatihalp Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cabbari kardeş 26. cüz içinde talip buldum. verilmediyse onuda bana yaz
    kardeş 27. cüzüde yaz bana
    inşaallah cok hatim yapılır şehitlerimize
    Alıntı 23hazarbey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cabbari kardeş 28. cüz ü bana yaz Allah tüm şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin inşallah
    ayrıca elemtere suresini çok okuyalım bu oyunu oynayanları Allah a havale edelim oyunları başlarına geçer inşallah sn şamil tayyar ın bu günkü star gazetesindeki yazısını okuyun
    Allah a emanet olun
    Alıntı alksoft Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Belki zamansız yazdım halen cevap alamadım uygunsa 29ve 30 alınmadıysa ben almak istiyorum. Saygılar.

toplu halde cabbari usta bakar ve yazar sabah sanırım :45: :45: :45:
    Konu pencere77 tarafından (23-10-2007 Saat 01:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah kabul etsin.okumasını bilsem bende okumak isterdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağolun ALLAH hepinizin duasını kabul etsin şehitlere rahmet kalanlara sabır keşke kuranıkerimi bilsem bildiğim kadar dua ile zaten devamlı şehitlerimizin ruhlarına fatiha okuyorum yazmamın sebebide konuya duyarlık ve sizin gibi değerli insanlara destek içindir içimden göz yaşı değil artık kan akıyor yazık bu cennet VATANIMIZA VE İNSANLARIMIZA yapılanlar hepinize saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla üstadlar keşke okumayı bilseydim üzgünüm
    ama dualarımı eksik etmiyorum
    hepinizden Allah razı olsun,Allah kabul etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari kardeş eğer mümkünse 30. cüzü ben alayım alksoft kardeş tabi seninde müsadenle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kalan cüz varsa Ben de almak isterim. Şehitlerimize Allah rahmat eylesin, mekanları cennet olsun.

Sayfa 8/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri