Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
176 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Şehitlerimiz için Kuranı kerim Hatmi Kampanyası !!! Lütfen destek verelim!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CABBARİ kardeş 25. cüz ben alayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari kardeş 26. cüz içinde talip buldum. verilmediyse onuda bana yaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ağa bak sen istedin oluyo bu iş Allah'ın izniyle.....Allah kabul etsin şimdiden...hoş bi katkımız olamadı ama inanın bu çok zarif düşüncenizi gerçekleştirebilmeniz beni de sizin kadar mutlu etti.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş 27. cüzüde yaz bana
    inşaallah cok hatim yapılır şehitlerimize

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şehitlerimize ve operasyona katılan tüm askerlerimize oturduğumuz yerden en güzel destek Onlara dua etmek olacaktır..Allah herzaman yanlarında ve yardımcısı olsun..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari kardeş bilsem bende okurdum malesef bilmiyorum ALLAH okuyanlardan razı olsun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah kabul etsin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu dayanışmanız çok güzel beni foruma bağlayanda işte bu dayanışmanız
    Allah selamet versin.
    Konu alksoft tarafından (22-10-2007 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelime eksikliği

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 28 cüz

cabbari kardeş 28. cüz ü bana yaz Allah tüm şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin inşallah
    ayrıca elemtere suresini çok okuyalım bu oyunu oynayanları Allah a havale edelim oyunları başlarına geçer inşallah sn şamil tayyar ın bu günkü star gazetesindeki yazısını okuyun
    Allah a emanet olun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepinizden allah razı olsun.bir kere daha anladımki yaratılmış olarak çok şeyim ama eksiğime bakınca bir hiçim.anlıyorumki günlük meşgalelerimizde dil kursu ,öys kursu,b.sayar kursu mesleki kurslar vs vs vs... hepsine vakit ,para bulabiliyoruz ama bize asıl lazım olan yüce ALLAH'ın mucizesi kitabımızı öğrenme ve anlamaya vakit bulamıyoruz.sonrada din tacirlerini eleştiriyoruz,kanıyoruz hatta inanıyoruz.yaptığınız hayırada allah razı olsun,bana bunu düşünme zemini oluşturduğunuz içinde allah razı olsun.saygılar

Sayfa 7/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri