Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yaz saati uygulaması, bu hafta sonu bitiyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yaz saati uygulaması, bu hafta sonu bitiyor

Yaz saati uygulaması, bu hafta sonu bitiyor. 28 Ekim Pazar günü Saat 04.00'de saatler 1 saat geri alınacak.

Yaz saati uygulamasına 25 Mart 2007 Pazar günü geçilirken, saatler 03.00'de bir saat ileri alınmıştı. Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 7 Mart tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştı. Buna göre yaz saati, bir başka deyişle ileri saat uygulaması, 25 Mart Pazar günü saat 03.00'de saatlerin bir saat ileri alınarak 04.00'e getirilmesiyle başlarken, 28 Ekim Pazar günü saat 04.00'de saatlerin 1 saat geri alınmasıyla sona erecek.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler...benim için zaten yaz çoktan bitmişti bu da tastiği olmuş oldu...kar yağmur çamur soğuğa merhaba...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim akılın almadıgı neden sabah saat 4,00 de geri alınıyor?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende bilmiyorum.3 te alsak ne olcak 2 de geri alsak ne olcak:49: :49: :49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklısın bende anlamıyom her harde pazar mesaisi başlamadan önce olsun diyedir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu akşam saatleri geri almayı unutmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu akşam saatleri geri almayı unutmayın
    ben sabh geri almayı düşünüyorum
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben sabh geri almayı düşünüyorum
    Usta olmaz öle şey sabah alınmaz saat 04:00 deniyorsa o saatte alınır ben bekleyip saatimi geri alıp öle yatacağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta olmaz öle şey sabah alınmaz saat 04:00 deniyorsa o saatte alınır ben bekleyip saatimi geri alıp öle yatacağım

evet kesinliklekatılıyorum herkes saatini 4 e kursun kalkıp geri alsın sonra bi daha yatsın zaten kaybınız yok 1 saat fazladan uyuyacaksınız 4 ten 3 e geri gidince

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri