Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: İşte PKK'nın elindeki 8 asker

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Genel kurmay haberi doğruladı 8 askerimiz esir.Cenabı Allah(cc) yardımcıları olsun.
    Dün esir alınan 8 askermizle ilgili roj tv alt yazı geçerken Türk tv kanalları ve Genel Kurmay Başkanlığın dan bu konuda hiçbir açıklama yapılmamıştı.Şimdi yapılan açıklama ise doğrulanıyor.Bu nasıl iş.
    Pkk lılar ıraktan gelip içimize sızıyor ve kimsenin ruhu bile duymuyor.Müttefikimiz Amerikanın bile.Acaba senaryo ne.Bizi savaşın içine mi çekmek istiyorlar?
    Neden buralara özel harekat timleri konuşlandırılmıyor bunu da anlayamıyorum.Üç ay eğitim almış gariban askerim arazi şartlarını bilen keçi gibi ordan oraya hareket kabiliyetleri olan PKK militanları ile nasıl başedebilir.YAzık bu evlatlara.Göndereceksin özel harekatcıları anlının ortasından mıhlayacak.Tabi önce içimizdeki hayinleri mıhlamak lazım.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar ben de anlamıyorum nasıl olur da bu bölük pusuya düşürülebilir,ellerinde hertürlü silah var,teknolojik donanım mevcut,helikopterler vız vız bizimkilerde de acaba bir eksiklik mi var?Bunlar gözcü art kuvvet bırakmıyorlar mı nasıl böyle avlanabiliyoruz buna çok canım sıkılıyor,komandolarımız maşallah zehir gibi nasıl oldu da bu pusuya düştük?

3. 22-10-2007, 16:48

Sebep
    herkez yalan bir siz mi doğru söylüyorsunuz..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PKK'YA YAKINLIĞI BİLİNEN İNTERNET SİTELERİ REHİN ALINDIĞI İLERİ SÜRÜLEN ASKERLERİN LİSTESİNİ YAYINLADI...
    22.10.2007 14:35

Dağlıca'da kanlı pusunun ardından PKK, kendisine yakın haber ajansları ve internet siteleri aracılığıyla Hakkari'deki saldırıda rehin aldığı ileri sürülen askerlerin isimlerini açıkladı.

PKK'nın iddiası: 8 askeri rehin aldık
    7 askerin kimliği verilen bilgilerde bir askerin kimliğinin ise daha sonra açıklanacağı belirtildi. Milli Savunma Bakanılığı'nın doğrulamadığı rehin alma olayı, Genelkurmay açıklamasında yeralmamıştı.
    Ajans ve internet siteleri aracılığı ile PKK tarafından Dağlıca'daki kanlı baskında 8 askerin rehin alındığı ileri sürüldü. Buralarda yer alan habere göre rehin alındığı belirtilen erlerin isimleri şöyle:
    Piyade er Ramazan Yüce -Mardin, Er İrfan Beyaz-Antep, Çavuş Mehmet Şenkul-Niğde, Er Nihat Başova-Konya/Cihanbeyli, Er İlhami Demir, Ağrı/Patnos, Er Fatih Atakul-Denizli, Uzman Çavuş Halis Tan-Adana.
    Milli Savunma Bakanı rehin olaylarının hatırlatılması üzerine iddiaları kabul etmemişti. Genelkurmay'ın açıklamalarında da bu konuya hiç değinilmemişti. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bir tane pkk militan resmi bile yok nasıl 32 kişi öldü böyle hiç olmazsa bir resim verin yahu....3 ay eğitimli bile olsa bizim asker yine uyanıktır ama böyle bir pusuya düşmeleri benim kafamı kurcalıyor,bizimkilerde biraz gaflet uykusuna kapılmasın sakın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuda uydudan bir haber alırsanız lütfen haber yazın rahatlıyalım inşallah esir almamışlardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Askeri bir önemli terim vardır...!!! hakim olunan bölgenin hakimi olmak.şuan bu gerçekleşiyor...!!! bu 1. aşamadır. bu uygulamada yapılan magara bombalama işlemi doğru bir stratejidir.!!!nedeni bu magaralar teröristlerin evidir.!!! bunların evleri yok edilecek ki barınacak yeri kalmasın.yoksa , buraları her zaman kullanılır halde kalacaktır.!!! 2. aşama vede diğer aşamalar siyasi vede askeri kanadın alacakları eylemlerle devam edecektir.telakkuz içinde tahriklere kapılmadan takip etmeye devam edelim...

Saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık yazık ne hallere geldik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya kardeşler diyorum madem refandurum geçti madem artık halk olarak biz seçelim de adam seçelim olmazmı bir dahaki c.başkanımız osman pamukoğlu gibi biri olsa ne olur belki şu an askerlerimiz kurtarılmış olurdu birde şu tevizyonlar reğtingi bıraksalarda şehitler için kuran okusalar ne olur hepimizin başı sağolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar istibaratcı akarabam aldığım haberi sizinle paylaşıyorum apo p.çleri karakolu basmışlar köprü falan hikaye 200 kişilik grupmuş şehitin fazla olduğu acı haberi verdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Allah Siz Ve Kitapsizlara Ne Zaman Dur Denilecek Allah şehitlerimizin Ruhunu şad Etsin

12. 23-10-2007, 10:16

Sebep
    mesaj tekrarı

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri