Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: İşte PKK'nın elindeki 8 asker

Kullanıcı Bilgi Menüsü

göndereceksin baştakilerin cocugunu cölmegini ben göreyim o zaman bu kadar agırdan alıyorlar mı canları yanmadı ki hiç türkiye sagolsun bizim benim türkiyem de bu gibi köpekleri cok pesledik halada besliyoruz abd 100 kişi öldündün diye idam ediyor
    biz ise hala besliyoruz idam ede miyecekseniz verin halka ya ne diyyim hep sözde kalıyo
    yazık yazık türkiyem sen bu hallere düşecek miydin canım vatanım icim yanıyo

saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar pusuya dusen askerlerımızın ıcınde kostebek varmıs bılgı sızdırmıs nerde olcaklarını ondan ousuya dusmusler yaralı askerın bırı ıcımızde kostebek var demısanladınız gerısını kım olduklarını .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya bilemiyorum bu pkk lıların bu kadar saldırısı boşuna değil gibi geliyor bana.T.C üç beş peşmerge için bu kadar düşünmez.Alt tarafı iki saatlik bir operasyonla bir tane -ürt kalmaz.Bu saldırıların arkasında bana uzun vadede devletimizin başını ağrıtacak oyunlar oynanıyor gibi geliyor bana.Hadi hükümet bu olaylara seyirci kaldı(kalmaması gerekirdi) ama ne bileyim askeri kanatında sessiz kalması beni düşündürüyor.Adamların bir bildiği ve ya düşündükleri var ki girmiyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu pislikler öyle ihmale gelecek türden değil bence bunlar çok iyi eğitimli gibi geliyor bana,baksanıza dağda yaşayıp ortalığı toza dumana katıyorlar,askerimizin çok dikkatli olması gerekir bunlar bildiğimiz gerilla değiller.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şavkçı ürtten kastın ne senin.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baykum Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şavkçı ürtten kastın ne senin.
    Yazım hatası olabilir...doğrusunu kendisi açıklar sanırım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım düşündüğüm şey değildir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baykum Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buna sebep olan bence türk basını halkı milliyetçiş duygularını kabartıp reiting malzemesi yapıyolar ayrıca genelkuyramyında işine geliyo çünkü nasıl olsa onşar herzaman yüce arkadaşlar eğer savaşmak isteyen varsa gitsin oraya gönüllü askerlik yapsın ben şimdidki askerlere üzülüyorum gönüllüler gitsin bakalım kaç kişi olur orası özeliklede üstmakamdakiler ve ailerleri inanmıyorumki onlar bu işe evet desin yazık günah bence türk basını yalan söylüyo genelkurmayda yalan söylüyo 35 terörist öldürüldü deniyo bi tanesini neden göstermiyolar olsaydı gösterirlerdi elbet.
    sen kimin agzindan konusuyorsun kim kimi kandiriyor .sen genelkurmaya nasil yalanci dersin...genelkurmay hangi operasyondan sonra show yaparak kopek resmi gosterdi...senin askerlik duygunla bizimki tutmuyor demekki..senin bu yazdiklarin pkk sitelerinde yaziyor 35 asker olmedi diye ...ben bu senin yazdiklarini hic iyi niyetli bulmadim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.bu forumda ayrimcilik yapmaya calisiyorsan defol git

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum o ********lerin resmini değil leşlerinin resmini bu foruma kimse koymaz eğer köpek leşlerini görmek istiyorsan başka forumlara şöyle bir göz at yine göremedinse bana pm at adresini vereyim orda say bakalim kaç leş sermiş kahraman mehmetcik ama korkarımki o goruntulerden sonra depresyona girersin yine abuk sabuk konuşursun

10. 26-10-2007, 00:30

11. 26-10-2007, 00:33

Kullanıcı Bilgi Menüsü

***********************.

arkadaş demegoji yapma kimse ölü köpek leşi saymıyor öldürülen leş olduğu yerde bırakılır

ayrıca çok merak ediyorsan gider kendin sayarsın arkadaşin yazısınıda iyi oku sana hakaret etmemiş fakat sen ona hakaret ediyorsun çok ayıp ya tartışacaksanız fikirleriniz tartışsın küfürleriniz değil
    Konu Nakkus tarafından (26-10-2007 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri