REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: SAT-40300FTA-CI 50100FTA-CI 30800FTA 40900FTA TPS au 22-10-2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynen Teşekkurler Zalim
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İl ginç bir sorunum var 30800 fta da yazılımı yukluyorum. Tps leri acıyor . Ertesi gün aynı yazılımı yuklemeden tekrar acmıyo. Ben bişi anlamadım. Sizde anlamdınız dimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kompetankedi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İl ginç bir sorunum var 30800 fta da yazılımı yukluyorum. Tps leri acıyor . Ertesi gün aynı yazılımı yuklemeden tekrar acmıyo. Ben bişi anlamadım. Sizde anlamdınız dimi
    Tps kanalı üzerinde 2-3 dk bekliyorsunuz demi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kosovalı
    france 5 te de bekledim ushuaıa dada olmadı gecici acıyor sonra sifreye düşüyor
    ama sunu yaptıpımı hatırlamıyorum TPS serisi kanallarda bekleme yapmadım hiç sanırım direk bu bahsetiğim kanallarda bekleme yaptım.

Evet tekrar test ettim gene aynısı oldu . TPS kanallları france5 vs beklettim uzun zaman aktif olmadı, yazılımı tekrar yukluyorum açıyo ertesi gün gene kayıp bu sefer cihazı hiç stanbye a getirmeden deniccem bakalım sonuç ne olucak
    Konu kompetankedi tarafından (20-11-2007 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 30800 fta

tps ler gittimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kompetankedi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tps ler gittimi?
    Gitmedi ama bazı cihazlarda çöktü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kısmet

sanırım çöken cihazlardan birisi 30800fta . Ne zaman sorun çözülebir? yada ne yapmak gerek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırım çöken cihazlardan birisi 30800fta . Ne zaman sorun çözülebir? yada ne yapmak gerek.
    Valla su an için yapacak bir şey yok tekrar yazılım atıp deneyebilirsiniz oda olmazsa zalim ustanın yazılım vermesine bakacaz.Yazılımlar cokunce gm yetkilileri forumu takip ettikleri için soruna bakacaklardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 30800 fta

Zalim usta gözlerimiz yolda kaldı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bencede güncel bir kanal listesi eklense harika olur

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri