REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: İşte şok eden teröre destek kanıtı!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah belalarını versin hepsinin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tezkereyi meclis verdi.Amma bu kadar hakarete ragmen ekonomi *** yiyorlar..
    Yok amerika ne dermiş,yok bilmem ne ...
    Ordumuza izini verin artık ne olacaksa olsun
    Konu Nakkus tarafından (23-10-2007 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelimelerinize dikkat edin..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izin verildikçe yayın yaptıkları terörüde ve göz göre göre seslerini çıkartmıyorlar çok vahşice

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi yazmim dedim pexwaz mı ne belki söylediğinde ciddidir dedim tebrik edecektir dedim ama adamın history'i karıştırdım biraz olayın içinde ciddi olrak tehdit unsuruna rastladım neyse imralıdaki itin torunu istersen sana adresimi ben vereyim ama ben uyducu falan değilim onu baştan söylim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 bugün 12 verdik yarın gerekirse 120 öbür gün 1200 veririz...

veririz.... biz bu ülke için canımızı veririz ama siz gibi doğduğu, doyduğu, büyüdüğü toprağa ihanet edenler gibi ölmeyiz siz dağlarda kalırsınız cesetlerinizi kargalar yer, siz mağaralarda kalırsınız cesetlerinizi kurtlar yer, sen öldüğünde arkandan bi anan ağlar nede olsa evlatsın ama ben ölürsem dağlarda yatacak bir toprağım vardır, ağlayacak bi milletim vardır, gideceğim bi cennetim vardır, benim adım şehittir mezar taşıma yazarlar senin belki dikilecek taşına utanırda anan babam ismini yazmaz sana herkes kahpe der attığın kurşunun bile adı kahpe kurşundur bana herkes şehit der.. bu vatan uğruna dökülen kanlar olmasaydı zaten vatan olmazdı dün döktük bu günde döküyoruz yarında dökeceğiz çünkü siz gibi *** lere bir kuru tezek vermemek için....
    Konu Nakkus tarafından (25-10-2007 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nysa09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    veririz.... biz bu ülke için canımızı veririz ama siz gibi doğduğu, doyduğu, büyüdüğü toprağa ihanet edenler gibi ölmeyiz siz dağlarda kalırsınız cesetlerinizi kargalar yer, siz mağaralarda kalırsınız cesetlerinizi kurtlar yer, sen öldüğünde arkandan bi anan ağlar nede olsa evlatsın ama ben ölürsem dağlarda yatacak bir toprağım vardır, ağlayacak bi milletim vardır, gideceğim bi cennetim vardır, benim adım şehittir mezar taşıma yazarlar senin belki dikilecek taşına utanırda anan babam ismini yazmaz sana herkes kahpe der attığın kurşunun bile adı kahpe kurşundur bana herkes şehit der.. bu vatan uğruna dökülen kanlar olmasaydı zaten vatan olmazdı dün döktük bu günde döküyoruz yarında dökeceğiz çünkü siz gibi piç lere bir kuru tezek vermemek için....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah belalarini versin hain kopeklerin er veye gec bunlarin sonunu getirecegiz

8. 25-10-2007, 00:57

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı atakan2007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu insanların sonu gelmez çocuk yapma yarışındalar amaçları kürt nüfusunun Türk nüfusunu geçmesi üzerine ve çocuk yaşta propagandaya başlıyorlar bizden sonraki nesile acıyorum ben.
    atakan türk kürt ayrımını yapmaktan bıkmadınızmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölenle ölünmüyor bizde ölmeye razıyız eger memleket kurtulacaksa

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri