Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İşte şok eden teröre destek kanıtı!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şerefsizler bu goruntuyu izlemiştim dağda pusukurup yoldan gecen aracı mayınla patlatıyorlar bunlar şerefsiz deği tam kahbe evlatları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

karşımız da haçlı zihniyeti var
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı cyberwarior Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vallahi kardeşim her tarafımızı pkk sarmış nasıl bitecek yahu admlar bütün devlet kurumlarına kadar girmişler astsubay apoya telefon getirirken yakalanır mecliste akp hükümeti içerisinde pkk yanlısı doğu kökenli kürt haşereler dtp partisi ulan mhp ye oy vermiştim bunları iyi pataklarlar diye ama nafile
    hocam adam pataklama ile ülke refaha kavuşacaksa sen bana isism ver hemen pataklayım.!!! Bunlar cahil insanların düşüncelerinden ibarettir.!!! şuan mhp grubu bu şekilde hareketlerin dogru olmayacağını iyi bildiklerinden böyle bir ezimeti yaratmadılar..!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba yakupyurt sana helal olsun iyi yaptın ya senın adresın neresı senın yanına gelmek seni teprik etmek isterim de

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pexwaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba yakupyurt sana helal olsun iyi yaptın ya senın adresın neresı senın yanına gelmek seni teprik etmek isterim de
    Geç bunları arkadaşım...tebrik ayağına alttan tehditmi ediyorsun...çok istiyorsan benim adresi vereyim...zaten kan beynimizde patlıyor...en azından son yaşanılan terör saldırılarının hıncını alırız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah belalarını versin hepsinin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O kanalı genelde izleyen kesim belli...fakat değişik durumlarda var...benim polis,asker, mitten,istihbarattan falan müşterilerim var onlarda bazen bu kanalı istiyor...nedenide açık oradan istihbarata yönelik bilgi falan toplamak amaçlı...bunuda belirteyimde her geleni aynı kefeye koymayalım...sevgilerimle...
    Bazen değil arkadaşım bu tür yayınlar genelde takip altına alınarak izlenir raporlar tutulur.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pexwaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nikinden ne olduğun belli,sen neyi tebrik edeceksin.merak etme en kısa zamanda tebrikler sizede çoğalır gibime geliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu son cümlende ne demek istedin anlayamadım.Tehdit mi içeriyor yoksa ben yanlış mı anladım.inşallah yanlış anlamışımdır.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tezkereyi meclis verdi.Amma bu kadar hakarete ragmen ekonomi *** yiyorlar..
    Yok amerika ne dermiş,yok bilmem ne ...
    Ordumuza izini verin artık ne olacaksa olsun
    Konu Nakkus tarafından (23-10-2007 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelimelerinize dikkat edin..!

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri