REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: İşte şok eden teröre destek kanıtı!!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozay_74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bazen değil arkadaşım bu tür yayınlar genelde takip altına alınarak izlenir raporlar tutulur.
    Saygılar,
    Oradaki bazen...bazen polis,jandarma,mit,istihbarat mensubu müşterilerimin o kanalı istemesinden yazılılmıştır...sanırım bazen de yanlış anlaşılma olmuş...sevgilerimle...

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nikinden ne olduğun belli,sen neyi tebrik edeceksin.merak etme en kısa zamanda tebrikler sizede çoğalır gibime geliyor.
    Onun cevabına yazmadan biraz araştırdım baktım...alttan alta mesajında tehdit algıladım...araştırmamın sonunda buna ikna oldum...arkadaşın ne sempatizanı olduğu belli...Allah yolundan çevirsin yada benim gibi milletini seven insanlara denk gelmesin...sevgilerimle...

Alıntı ozay_74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu son cümlende ne demek istedin anlayamadım.Tehdit mi içeriyor yoksa ben yanlış mı anladım.inşallah yanlış anlamışımdır.
    Saygılar,
    Biraz incele arkadaşı araştır...sonra ne demek istediğini çok iyi anlarsınız...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Oradaki bazen...bazen polis,jandarma,mit,istihbarat mensubu müşterilerimin o kanalı istemesinden yazılılmıştır...sanırım bazen de yanlış anlaşılma olmuş...sevgilerimle...

Onun cevabına yazmadan biraz araştırdım baktım...alttan alta mesajında tehdit algıladım...araştırmamın sonunda buna ikna oldum...arkadaşın ne sempatizanı olduğu belli...Allah yolundan çevirsin yada benim gibi milletini seven insanlara denk gelmesin...sevgilerimle...

Biraz incele arkadaşı araştır...sonra ne demek istediğini çok iyi anlarsınız...sevgilerimle...
    Ben anladım anlamasınada yinede iyimser olayım dedim , germiyeyim orta mı diye.Zaten iyice gerildik ermeni bozmaları ve yahudi oyunları yüzünden.Bunu birde kendileri anlasalar.Bir anlayabilseler maşa olduklarını .Amerika niye yaksın elini maşa dururken.
    Saygılar,
    Konu ozay_74 tarafından (23-10-2007 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izin verildikçe yayın yaptıkları terörüde ve göz göre göre seslerini çıkartmıyorlar çok vahşice

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi yazmim dedim pexwaz mı ne belki söylediğinde ciddidir dedim tebrik edecektir dedim ama adamın history'i karıştırdım biraz olayın içinde ciddi olrak tehdit unsuruna rastladım neyse imralıdaki itin torunu istersen sana adresimi ben vereyim ama ben uyducu falan değilim onu baştan söylim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 bugün 12 verdik yarın gerekirse 120 öbür gün 1200 veririz...

veririz.... biz bu ülke için canımızı veririz ama siz gibi doğduğu, doyduğu, büyüdüğü toprağa ihanet edenler gibi ölmeyiz siz dağlarda kalırsınız cesetlerinizi kargalar yer, siz mağaralarda kalırsınız cesetlerinizi kurtlar yer, sen öldüğünde arkandan bi anan ağlar nede olsa evlatsın ama ben ölürsem dağlarda yatacak bir toprağım vardır, ağlayacak bi milletim vardır, gideceğim bi cennetim vardır, benim adım şehittir mezar taşıma yazarlar senin belki dikilecek taşına utanırda anan babam ismini yazmaz sana herkes kahpe der attığın kurşunun bile adı kahpe kurşundur bana herkes şehit der.. bu vatan uğruna dökülen kanlar olmasaydı zaten vatan olmazdı dün döktük bu günde döküyoruz yarında dökeceğiz çünkü siz gibi *** lere bir kuru tezek vermemek için....
    Konu Nakkus tarafından (25-10-2007 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah belalarini versin hain kopeklerin er veye gec bunlarin sonunu getirecegiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nysa09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    veririz.... biz bu ülke için canımızı veririz ama siz gibi doğduğu, doyduğu, büyüdüğü toprağa ihanet edenler gibi ölmeyiz siz dağlarda kalırsınız cesetlerinizi kargalar yer, siz mağaralarda kalırsınız cesetlerinizi kurtlar yer, sen öldüğünde arkandan bi anan ağlar nede olsa evlatsın ama ben ölürsem dağlarda yatacak bir toprağım vardır, ağlayacak bi milletim vardır, gideceğim bi cennetim vardır, benim adım şehittir mezar taşıma yazarlar senin belki dikilecek taşına utanırda anan babam ismini yazmaz sana herkes kahpe der attığın kurşunun bile adı kahpe kurşundur bana herkes şehit der.. bu vatan uğruna dökülen kanlar olmasaydı zaten vatan olmazdı dün döktük bu günde döküyoruz yarında dökeceğiz çünkü siz gibi piç lere bir kuru tezek vermemek için....

8. 25-10-2007, 00:57

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölenle ölünmüyor bizde ölmeye razıyız eger memleket kurtulacaksa

10. 25-10-2007, 01:17

11. 25-10-2007, 01:21

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı atakan2007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu insanların sonu gelmez çocuk yapma yarışındalar amaçları kürt nüfusunun Türk nüfusunu geçmesi üzerine ve çocuk yaşta propagandaya başlıyorlar bizden sonraki nesile acıyorum ben.
    atakan türk kürt ayrımını yapmaktan bıkmadınızmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar herkes kendine gelsin ne oluyor burda bir cok dost tanıdım düzeyli yorum yapan ama şimdi görüyorum ki onlar bile kendini kaptırmış aleni birbirbine adres verip meydan okuyor ve bu bölümde yetkim olmadıgı icin editleyemedim şimdi bu adres veren dostlarımdan rica ediyorum kendi mesajlarını editlesinler kimse bu forum altında birbirini tehtit edemez burda tartışma ortamı yaratılmış herkes düşüncesini söylesin ama saygı cercevesinde hakaret yada hadi adresim burası gel gibi ifadeler bu tanıdıgım düzeyli insanlara yakışmıyor lütfen tepkimisi daha demokratik olarak gösterelim küfür yada tehtit aciz insanların işidir

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri