Alıntı ozay_74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bazen değil arkadaşım bu tür yayınlar genelde takip altına alınarak izlenir raporlar tutulur.
Saygılar,
Oradaki bazen...bazen polis,jandarma,mit,istihbarat mensubu müşterilerimin o kanalı istemesinden yazılılmıştır...sanırım bazen de yanlış anlaşılma olmuş...sevgilerimle...

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
nikinden ne olduğun belli,sen neyi tebrik edeceksin.merak etme en kısa zamanda tebrikler sizede çoğalır gibime geliyor.
Onun cevabına yazmadan biraz araştırdım baktım...alttan alta mesajında tehdit algıladım...araştırmamın sonunda buna ikna oldum...arkadaşın ne sempatizanı olduğu belli...Allah yolundan çevirsin yada benim gibi milletini seven insanlara denk gelmesin...sevgilerimle...

Alıntı ozay_74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Şu son cümlende ne demek istedin anlayamadım.Tehdit mi içeriyor yoksa ben yanlış mı anladım.inşallah yanlış anlamışımdır.
Saygılar,
Biraz incele arkadaşı araştır...sonra ne demek istediğini çok iyi anlarsınız...sevgilerimle...