Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: DTP’li Tuğluk: 8 asker için girişim yapabiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart DTP’li Tuğluk: 8 asker için girişim yapabiliriz

DTP Diyarbakır Milletvekili Aysel Tuğluk, talep gelirse PKK’nın elinde olduğu ileri sürülen 8 asker ile ilgili ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dtp den gelecek fayda .. ten gelsin....(noktalı yeri yazmak istedim.anlayan anlar sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pkk nın ele başları bunlar Allah bunları bildigi gibi yapsın
    Konu Nakkus tarafından (22-10-2007 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dtp den gelecek fayda .. ten gelsin....(noktalı yeri yazmak istedim.anlayan anlar sanırım
    doğru söze ne denir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onların hertarafı iyilik olsa nolur daha pkk terör örgütü diyemedikten sonra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar benim anlayamadığım bizim topraklarımızdan bizim askerimizi bunlar nasıl oluyorda rehin alabiliyorlar.Ondan sonrada meclisten birileri çıkıpta askerler için elimizden geleni yaparız diyebiliyor.Allah aşkına anlayan biri bana anlatsın.....
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siyasi bir demeç verdiklerine göre öyle bir çaba gösterebileceklerse kendileri bunu şimdiye kadar yapmaları gerekir di.!!! Bunlar şimdiden korkmaya başladılar..!!! bu korku onların uykularını kaçırana dek sürecektir. Bu asker kaçırmayla beraber bu askerlerimizin görüntülerini şayet yayınlarsalar, o zaman ortalık karışacağından korkarım.bu görüntüleri gören her Türk vatandaşı buna tepkisiz kalamaz..!!! hükümetinde birşey yapamacağı aşikardır...!!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri