Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 1 Dakikada 11000(Onbir bin) Füze Atarız......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn 1 Dakikada 11000(Onbir bin) Füze Atarız......

11000 Füze Atarız !!!!!!!!!!!!!!

İran, muhtemel ABD saldırısına karşı hazırlıklı olduğunu dünyaya ilan etti. Tuğgeneral Mahmud Çaharbaği, “Eğer düşman bize saldırırsa Devrim Muhafızları dakikada 11 bin füze ve top atışıyla karşılık verir” dedi.

İran’dan ABD’ye gözdağı
    İranlı Komutan Çaharbaği: Muhtemel bir saldırı durumunda dakikada 11 bin füzeyi ateşleyebilecek kapasiteye sahibiz. Bu füzeler radara da yakalanmıyor.

Tuğgeneral Çaharbaği, halihazırda ellerinde 150 kilometre menzilli füzeler ve 70 kilometre menzilli toplar bulunduğunu ifade ederek, kısa zamanda 250 kilometre menzilli füzeler üreteceklerini söyledi. İran hava kuvvetlerinin ise elinde İsral’i vurabilecek füzelerin bulunduğu biliniyor.

Devrim Muhafızlarının Kara Kuvvetleri Topçu ve Füze Birlikleri Komutanı olan Tuğgeneral Mahmud Çaharbaği, yarı resmi Fars haber ajansına yaptığı açıklamada, Devrim Muhafızlarının füze ve top atışı konusunda “çok ilerlediğini” kaydetti. Çaharbaği, ABD’nin saldırgan politikasına karşı tetikte olduklarını söyledi. İranlı komutan, “Eğer düşman bize saldırırsa Devrim Muhafızları bu saldırının ilk dakikasında 11 bin füze ve top atışı yapabilir, bu kapasiteye sahibiz” dedi. Devrim Muhafızlarının elindeki füze ve topların İranlı uzmanlarca yapıldığını, “radara yakalanmadığını ve isabet kabiliyetinin yüksek olduğunu” anlatan Çaharbaği, “Sahip olduğumuz füze sistemlerinin dünyada bir benzeri yok” ifadesini kullandı.

Onları pişman ederiz
    Cep telefonu boyutlarında bir sistem geliştirdiklerini ve bunu bütün topçu birliklerinde kullanılır hale getirdiklerini söyleyen Çaharbaği, “Bu sistem sayesinde istediğimiz hedefi vurabiliriz” dedi. Güdümlü füzelere sahip olduklarını da ifade eden İranlı komutan, Devrim Muhafızları füze ve topçu birliklerinin özellikle Basra Körfezi, Umman Denizi ve Irak sınırında konuşlandırıldığını belirtti. İranlı general, “Gelecekte bir savaş olacaksa bu çok uzun sürmeyecek. Çünkü bu savaşın ilk günlerinde düşmanı yeneceğiz. Düşmanlar, İran’a saldırdıklarında ne kadar zayiat vereceklerini iyi hesaplasınlar. Onları yaptıklarına pişman edeceğiz” diye konuştu.

alıntıdır
    Kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw birazda fazla atmasyon yapmışlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fazla sallamış
    Konu kanaryam1950 tarafından (22-10-2007 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar önemli olan onların bunu yapabilip yapamayacakları değil...yapabilirler yada yapamayabilirler...çokta önemli değil..önemli olan amerika karşısında her zaman için böylesine rijid ve dik bir duruş sergilemeleri....özellikle ahmedinecad gibi bi cumhurbaşkanları varken çok daha rahat biçimde amerikaya dayılanabiliyorlar...korkak değiller...kimseden icazet almıyorlar...bişeyleri yapmak için kimseye sorma ihtiyacı bile hissetmiyorlar...kendi inandıkları doğruları yapıyorlar...bence buna dikkat etmeliyiz...buna odaklanmanız için bu haberi verdim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bişey daha varki resmen kanıma dokundu ve kendi kendimi yiyiyorum 2 gündür...eski bir çöl eşkıyası,yeni ırak cumhurbaşkanı talabani denilen ne idüğü belirsiz zırtapoz çıkmış diyorki 'size kedi bile vermeyiz''....ey arkadaşlar...bu sözümü iyi öğrenin...sen dik durmazda herkesin önünde eğilirsen arkana geçip üç puan almak isteyen çok olur....en hafifinden bu kadar yazabildim....neyse...bu talabani bu lafları fütursuzca sarfediyor kimseden tık yok....Atatürk'ün hayalindeki gibi bi Türkiye olmayı becerebilseydik o çöl eşkıyası değil bu lafları konuşmayı,aklından geçirdiği anda bile kendini yeraltı mağaralarına kapatırdı....vah Türkiyem vah...itibarın ne hale gelmiş...çöl eşkıyası sana kafa tutuyor,seni dış siyaset alanında paçavra yerine koyuyor ve sen hiç bişey yapmıyosun....yazık...hakikaten çok yazık....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında bence şöyle yapmaları gerekirdi bunu ankaraya çağıracaksın sonra geldiğinde ağzının ortasına öyle bir osmanlı tokatı yapıştıracaksın ki ondan sonra bakalım çıkıp tv de nutuk atabiliyor mu!!!
    adama bak ya pkk liderlerine nasıl da sahip çıkıyor çok meraklıysan al o liderleri müsait bi yerlerine töbe töbe edepsiz kukla köpekler bunlar yaa abd nin maşası olarak konuşuyo düne kadar saddam bunları öldürecekti abi abi diye turgut özalın eteklerine yapışıyorlardı talabani ve barzani de şimdi adam mı odular acaba ötecek kadar atv deki programda misafir vardı abd li bunar için terim bile ulamadı dikkat ettiyseniz devleti olmayan millet mi desem dedi ne diye tarif edeceğini bilemedi ülen neyini tarif edemiyorsun neden bi sıfatlar yakıştırmaya çalışıyorsun IRAKLI diyeeceksin işte bu kadar basit eğer türkiyede yaşayn lardan bahsedecksen de TÜRK DİYECEKSİN yani böyle laflarla milletin beynin karıştırmaya gerek yok ki IRAK VATANDAŞI onlar başka tabire gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar önemli olan onların bunu yapabilip yapamayacakları değil...yapabilirler yada yapamayabilirler...çokta önemli değil..önemli olan amerika karşısında her zaman için böylesine rijid ve dik bir duruş sergilemeleri....özellikle ahmedinecad gibi bi cumhurbaşkanları varken çok daha rahat biçimde amerikaya dayılanabiliyorlar...korkak değiller...kimseden icazet almıyorlar...bişeyleri yapmak için kimseye sorma ihtiyacı bile hissetmiyorlar...kendi inandıkları doğruları yapıyorlar...bence buna dikkat etmeliyiz...buna odaklanmanız için bu haberi verdim....
    eline sağlık kardeş,bakış açına katılıyorum.sallamış diyen arkadaşlarıda bir kez daha düşünmeye davet ediyorum.yağar veya yağmaz ama gürlemesini biliyor.beş ingiliz picini 15 gün rehin aldılar kimse gık diyemedi ama maalesef benim başımada...yazamıyorum.bu ihanetin hesabını sorumluları elbet çekecektir.ALLAH büyüktür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bişey daha varki resmen kanıma dokundu ve kendi kendimi yiyiyorum 2 gündür...eski bir çöl eşkıyası,yeni ırak cumhurbaşkanı talabani denilen ne idüğü belirsiz zırtapoz çıkmış diyorki 'size kedi bile vermeyiz''....ey arkadaşlar...bu sözümü iyi öğrenin...sen dik durmazda herkesin önünde eğilirsen arkana geçip üç puan almak isteyen çok olur....en hafifinden bu kadar yazabildim....neyse...bu talabani bu lafları fütursuzca sarfediyor kimseden tık yok....Atatürk'ün hayalindeki gibi bi Türkiye olmayı becerebilseydik o çöl eşkıyası değil bu lafları konuşmayı,aklından geçirdiği anda bile kendini yeraltı mağaralarına kapatırdı....vah Türkiyem vah...itibarın ne hale gelmiş...çöl eşkıyası sana kafa tutuyor,seni dış siyaset alanında paçavra yerine koyuyor ve sen hiç bişey yapmıyosun....yazık...hakikaten çok yazık....
    bir kedi bile vermeyiz diye sezen aksuya dedi herhalde.çünkü üstüne alınan yok.dünkü davar iti dağda fazla domuz eti yediki şimdi bize hırlıyor.dallamanın biride canlı yayında (kanal d) onu konuşturuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iran a helal olsun herkesin abd ye poh poh çektiği şu zamanda meydan okuyan tek ülke
    türkiye türk cumhuriyetleriyle birlik olup gücüe güç katacağı yerde avrupa birliği sevdasıyla yılardır kendisine saldıran haçlı zihniyetine sahip ülkelerin arasına girmek için yalvarıyor adeta ama kendi özünden olan ve kendisini abileri gibi gören türki cumhuriyetlere dönüpte bakmıyor bile ve bu arada onların doğalgazını petrolunu ve daha birçok gelirini de rusya sömürmekte halbuki o devletler türkiye için her fedakarlığı yapmaya hazırlar ama türkiye gözerini ne zaman açıp ta dostunu ve düşmanını görecek merak ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir kedi bile vermeyiz diye sezen aksuya dedi herhalde.çünkü üstüne alınan yok.dünkü davar iti dağda fazla domuz eti yediki şimdi bize hırlıyor.dallamanın biride canlı yayında (kanal d) onu konuşturuyor
    abi zaten o olay ayrı bi efsane....o zat-ı muhteremin ne tür olduğunu hala çözemediğimden ne yapsa yeridir diyorum....ama Atatürk'ün hayalindeki Türkiye olabilseydik,o çöl eşkıyası bırak cumhurbaşkanı olmayı ona davar bile otlattırmazlardı...farz-ı mahal Atatürk'ün hayalindeki güçlü Türkiye var ve bu yaratık cumhurbaşkanı olabildi ve bu lafları söyledi...işte o Türkiye o lağım faresi kendi rogarına saklanmadan önce o bağdatı onun kafasına yıkardı...işte biz bunu yapabilme kararlılığını gösteremediğimiz için o yaratık öyle zırlıyo...yoksa benim dediğim gibi bi ülke olabilsek değil o lafları söylemeyi,o lafları aklından bile geçiremez...'acaba televizyona ters bakarsam Türkiye kızarmı' diye düşünürdü....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri