Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Galatasaray-Bordeaux maçı show tv de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akşam tanıtımlarda verdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu siteye göre de ATV , Polsat sport exra ve W9 veriyormuş.

açık kanaldan olsun da farketmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bordeaux-Galatasaray maçı Show TV'de

Galatasaray’ın UEFA Kupası’nda grubunda Bordeaux ile yapacağı ilk karşılaşma naklen ve sadece Show TV ekranlarında olacak. Sarı-Kırmızılıların 25 Kasım Perşembe akşamı Fransa’nın güçlü ekiplerinden Bordeaux ile yapacağı zorlu maç Türkiye saati ile 20.00’de başlayacak. UEFA Kupası’nda çeyrek-finalden itibaren de Türk Takımların yapacağı tüm karşılaşmaların yayın hakları Show TV’de bulunuyor
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee dsmart patladı ozaman.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

free tv gibi doğan grubu(D-Smart) yine ellerinde patladı...bilgi için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

showtv reklamını veriyor.perşenbe günü bizde diye tşk.ler.ama d-smart alan bizlere bir kazık dahamı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dentistsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    showtv reklamını veriyor.perşenbe günü bizde diye tşk.ler.ama d-smart alan bizlere bir kazık dahamı?
    Öyle gibi geliyor. D smart bu iştede cuvalladı yine
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi oldu tabiiki bizi sömürebilmek için doğan grubunun alamadığına sevindimboşu boşuna D smart almaya gerek yok
    Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elinizde patlamak gibi bir şey yok .Nedeni reklamları tam anlamıyla dinlememenizden kaynaklanıyor.Reklamlarında dış sahalardan bahsettiğini duymadım sizlerde bir reklam hilesine kanmış bulunuyorsunuz.Keşke hiç bir maç şifreli kanalda olmasa.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla hotbirdde maçı seyredebiliyoruz ama türkçe anlatımlı olarak böyle macları seyretmek daha güzel ben galatasarayımızın bu maçta gol atacağına inanıyorum ama beraberlikte bekliyorum

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri