akşam tanıtımlarda verdi
akşam tanıtımlarda verdi
Bordeaux-Galatasaray maçı Show TV'de
Galatasaray’ın UEFA Kupası’nda grubunda Bordeaux ile yapacağı ilk karşılaşma naklen ve sadece Show TV ekranlarında olacak. Sarı-Kırmızılıların 25 Kasım Perşembe akşamı Fransa’nın güçlü ekiplerinden Bordeaux ile yapacağı zorlu maç Türkiye saati ile 20.00’de başlayacak. UEFA Kupası’nda çeyrek-finalden itibaren de Türk Takımların yapacağı tüm karşılaşmaların yayın hakları Show TV’de bulunuyor
Kullandıgım ekipmanlar;
Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium
eee dsmart patladı ozaman.![]()
free tv gibi doğan grubu(D-Smart) yine ellerinde patladı...bilgi için teşekkürler...![]()
showtv reklamını veriyor.perşenbe günü bizde diye tşk.ler.ama d-smart alan bizlere bir kazık dahamı?
iyi oldu tabiiki bizi sömürebilmek için doğan grubunun alamadığına sevindimboşu boşuna D smart almaya gerek yok
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Elinizde patlamak gibi bir şey yok .Nedeni reklamları tam anlamıyla dinlememenizden kaynaklanıyor.Reklamlarında dış sahalardan bahsettiğini duymadım sizlerde bir reklam hilesine kanmış bulunuyorsunuz.Keşke hiç bir maç şifreli kanalda olmasa.
valla hotbirdde maçı seyredebiliyoruz ama türkçe anlatımlı olarak böyle macları seyretmek daha güzel ben galatasarayımızın bu maçta gol atacağına inanıyorum ama beraberlikte bekliyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri