REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Goldmaster 9400 VCI Hotbırd uydusundaki kanallar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Goldmaster 9400 VCI Hotbırd uydusundaki kanallar!

9400 VCI model goldmaster cihazımda tüm frekansları taratmama rağmen hotbırd uydusundaki şifreli-şifresiz yabancı kanalların hiçbirini bulamıyorum.acaba sorun ne olabilir. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki hotbird uydusunda sinyal varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet sinyal var. az önce hotbırd daki kanalların bir kısmını gösteriyordu cihaz. kanalların tümünü silip tekrar tarattığımda hiç bir kanalı bulamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım kurulumdan lnb ayarına bak üniversal olacak 9750/10600 sonra disegc ayarına bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

LNB ayarı 9750/10600 doğru.. disegq ayarında ne ye bakmam lazım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hotbird uydusu disegc'te nereye bağlı genellikle 2 veya B'dir Sen altta disegc 2/4 yap sinyal hangisinde gelirse görürsün zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür Kucer06.. tarattığımda 339 tane şifresiz-şifreli kanalı buldu. ancak kanalların büyük bölümü yine yok. tamamını bulmak için ne yapmalıyım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım anladığım kadarı ile sen hotbird uydusunu silmişsin dolayısıyla hotbird'te bulunan güncelleme frekanslarının hepsi silinmiş ondan eksik buluyor.Sen frekans ekliyerek kanalları bulmaya çalışıyorsun.Bence en iyisi cihazı fabrika ayarlarına döndür geriye kalan bütün kanalları manuel olarak sil hatta kullanmadığın bir kaç tanede uydu sil sonra disegc ayarlarını yaparak türk sat' manuel aramadan 12731 V 03333 ten şebeke açık tarat hot bird'ü ise otomatik aramadan şebeke açık olarak tarat kanalları bulacaktır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri