olur böyle şeyler önemli olan gene hep birlikte yolumuza devam etmemizdir
en azından hiç yokdan iyidir buna da şükür....
alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
yolumuza devam edecez etmesine kardeşim ona bişi demiyorum ancaaaaaaak şimdi bana kızabilirsiniz ama bu ilk olmuyor verilen emeklere yazık verilen onca dosya verilen onca yazılım *** vs vs vs....yokmu bu forumun yedeği hergün yedek alınmıyormu yöneticilere bunu soruyorum sadece yedek almak çokmu zor bunu merak ediyorum özellikle serkan yılmazdan cevap bekliyorum inşaallah birdaha tekerrür etmez çünkü süpersatforum çok kan kaybetti çoook![]()
sevgiler.......
arkadaşım yedek almaktan bahsederken.zaten forumun yedekleri serverda tutuluyordu makinaya reset atınca komple sıfırlandı yedek falanda yok oluyor.artık bundan sonra server sahibi yedekte alacam dese artık gece sabaha kadar uyumayıp yedek alacam forumun acarım pc yi sabah kalktıgımda yedek almış olunur.Bu işler kolay degilfa77 Nickli Üyeden Alıntı
yolumuza devam edecez etmesine kardeşim ona bişi demiyorum ancaaaaaaak şimdi bana kızabilirsiniz ama bu ilk olmuyor verilen emeklere yazık verilen onca dosya verilen onca yazılım *** vs vs vs....yokmu bu forumun yedeği hergün yedek alınmıyormu yöneticilere bunu soruyorum sadece yedek almak çokmu zor bunu merak ediyorum özellikle serkan yılmazdan cevap bekliyorum inşaallah birdaha tekerrür etmez çünkü süpersatforum çok kan kaybetti çoook![]()
sevgiler.......![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri