REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SupersatForumdan Üyelerİmİze Duyurulur

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SupersatForumdan Üyelerİmİze Duyurulur

sn üyelerimiz malesef bu sefer serverimizin azizligine ugradık serverimiz resetlendi serverde bulunan tüm yedeklerimizde silinmiştir malesef forum
    şubat başına dönmüştür 1şubattan sonra üye olanların tekrar üye olması gerekmektedir bu durum için özür dileriz herşeye ragmen sizlerle birlikte olmak
    güzel .....
    sevgi ve saygılarımızla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olur böyle şeyler önemli olan gene hep birlikte yolumuza devam etmemizdir

en azından hiç yokdan iyidir buna da şükür....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

foruma geçmiş olsun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    olur böyle şeyler önemli olan gene hep birlikte yolumuza devam etmemizdir

en azından hiç yokdan iyidir buna da şükür....

yolumuza devam edecez etmesine kardeşim ona bişi demiyorum ancaaaaaaak şimdi bana kızabilirsiniz ama bu ilk olmuyor verilen emeklere yazık verilen onca dosya verilen onca yazılım *** vs vs vs....yokmu bu forumun yedeği hergün yedek alınmıyormu yöneticilere bunu soruyorum sadece yedek almak çokmu zor bunu merak ediyorum özellikle serkan yılmazdan cevap bekliyorum inşaallah birdaha tekerrür etmez çünkü süpersatforum çok kan kaybetti çoook
    sevgiler.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    yolumuza devam edecez etmesine kardeşim ona bişi demiyorum ancaaaaaaak şimdi bana kızabilirsiniz ama bu ilk olmuyor verilen emeklere yazık verilen onca dosya verilen onca yazılım *** vs vs vs....yokmu bu forumun yedeği hergün yedek alınmıyormu yöneticilere bunu soruyorum sadece yedek almak çokmu zor bunu merak ediyorum özellikle serkan yılmazdan cevap bekliyorum inşaallah birdaha tekerrür etmez çünkü süpersatforum çok kan kaybetti çoook
    sevgiler.......
    arkadaşım yedek almaktan bahsederken.zaten forumun yedekleri serverda tutuluyordu makinaya reset atınca komple sıfırlandı yedek falanda yok oluyor.artık bundan sonra server sahibi yedekte alacam dese artık gece sabaha kadar uyumayıp yedek alacam forumun acarım pc yi sabah kalktıgımda yedek almış olunur.Bu işler kolay degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizlerle birlikte olmak gelcekten cok güzel.herşeye rağmen kaldıgımız yerden yolumuza devam edeceğiz...buradan tüm yönetime ve üyelerimize selamlarımı sunarım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tum üyelerimize ve supersatforum,a geçmişolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık gelecege bakacagız...kaldıgımız yerden devam..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amerikalı servere geçince böyle olur işte bizde inanın bilmiyorduk sonradan ögrendik .Subat yedegi olsa bile 3 gundur çalışıyorum daha ayarları bitmedi bunu yapanlara ne diyeyim bilmiyorum insanlıktan nasipini almamış kişiler.. demekten başka birşey gelmiyor içimden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    amerikalı servere geçince böyle olur işte bizde inanın bilmiyorduk sonradan ögrendik .Subat yedegi olsa bile 3 gundur çalışıyorum daha ayarları bitmedi bunu yapanlara ne diyeyim bilmiyorum insanlıktan nasipini almamış kişiler.. demekten başka birşey gelmiyor içimden
    ben her zaman söylerim amerikalıdan dost olmaz TÜRK,E TÜRK,TEN BAŞKA
    DOST OLMAZ...........SAYGILAR...........

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri