Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: SupersatForumdan ÜyelerÝmÝze Duyurulur

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

SupersatForumdan ÜyelerÝmÝze Duyurulur

sn üyelerimiz malesef bu sefer serverimizin azizligine ugradýk serverimiz resetlendi serverde bulunan tüm yedeklerimizde silinmiþtir malesef forum
    þubat baþýna dönmüþtür 1þubattan sonra üye olanlarýn tekrar üye olmasý gerekmektedir bu durum için özür dileriz herþeye ragmen sizlerle birlikte olmak
    güzel .....
    sevgi ve saygýlarýmýzla...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olur böyle şeyler önemli olan gene hep birlikte yolumuza devam etmemizdir

en azından hiç yokdan iyidir buna da şükür....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

foruma geçmiş olsun

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
    olur böyle þeyler önemli olan gene hep birlikte yolumuza devam etmemizdir

en azýndan hiç yokdan iyidir buna da þükür....

yolumuza devam edecez etmesine kardeþim ona biþi demiyorum ancaaaaaaak þimdi bana kýzabilirsiniz ama bu ilk olmuyor verilen emeklere yazýk verilen onca dosya verilen onca yazýlým *** vs vs vs....yokmu bu forumun yedeði hergün yedek alýnmýyormu yöneticilere bunu soruyorum sadece yedek almak çokmu zor bunu merak ediyorum özellikle serkan yýlmazdan cevap bekliyorum inþaallah birdaha tekerrür etmez çünkü süpersatforum çok kan kaybetti çoook
    sevgiler.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fa77 Nickli Üyeden Alýntý
    yolumuza devam edecez etmesine kardeþim ona biþi demiyorum ancaaaaaaak þimdi bana kýzabilirsiniz ama bu ilk olmuyor verilen emeklere yazýk verilen onca dosya verilen onca yazýlým *** vs vs vs....yokmu bu forumun yedeði hergün yedek alýnmýyormu yöneticilere bunu soruyorum sadece yedek almak çokmu zor bunu merak ediyorum özellikle serkan yýlmazdan cevap bekliyorum inþaallah birdaha tekerrür etmez çünkü süpersatforum çok kan kaybetti çoook
    sevgiler.......
    arkadaþým yedek almaktan bahsederken.zaten forumun yedekleri serverda tutuluyordu makinaya reset atýnca komple sýfýrlandý yedek falanda yok oluyor.artýk bundan sonra server sahibi yedekte alacam dese artýk gece sabaha kadar uyumayýp yedek alacam forumun acarým pc yi sabah kalktýgýmda yedek almýþ olunur.Bu iþler kolay degil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sizlerle birlikte olmak gelcekten cok güzel.herşeye rağmen kaldıgımız yerden yolumuza devam edeceğiz...buradan tüm yönetime ve üyelerimize selamlarımı sunarım...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tum üyelerimize ve supersatforum,a geçmiþolsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

artık gelecege bakacagız...kaldıgımız yerden devam..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

amerikalı servere geçince böyle olur işte bizde inanın bilmiyorduk sonradan ögrendik .Subat yedegi olsa bile 3 gundur çalışıyorum daha ayarları bitmedi bunu yapanlara ne diyeyim bilmiyorum insanlıktan nasipini almamış kişiler.. demekten başka birşey gelmiyor içimden

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
    amerikalý servere geçince böyle olur iþte bizde inanýn bilmiyorduk sonradan ögrendik .Subat yedegi olsa bile 3 gundur çalýþýyorum daha ayarlarý bitmedi bunu yapanlara ne diyeyim bilmiyorum insanlýktan nasipini almamýþ kiþiler.. demekten baþka birþey gelmiyor içimden
    ben her zaman söylerim amerikalýdan dost olmaz TÜRK,E TÜRK,TEN BAÞKA
    DOST OLMAZ...........SAYGILAR...........

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri