olur böyle şeyler önemli olan gene hep birlikte yolumuza devam etmemizdir
en azından hiç yokdan iyidir buna da şükür....

Teþekkur: 0
Beðeni: 0
olur böyle şeyler önemli olan gene hep birlikte yolumuza devam etmemizdir
en azından hiç yokdan iyidir buna da şükür....
alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
olur böyle þeyler önemli olan gene hep birlikte yolumuza devam etmemizdir
en azýndan hiç yokdan iyidir buna da þükür....
yolumuza devam edecez etmesine kardeþim ona biþi demiyorum ancaaaaaaak þimdi bana kýzabilirsiniz ama bu ilk olmuyor verilen emeklere yazýk verilen onca dosya verilen onca yazýlým *** vs vs vs....yokmu bu forumun yedeði hergün yedek alýnmýyormu yöneticilere bunu soruyorum sadece yedek almak çokmu zor bunu merak ediyorum özellikle serkan yýlmazdan cevap bekliyorum inþaallah birdaha tekerrür etmez çünkü süpersatforum çok kan kaybetti çoook![]()
sevgiler.......
arkadaþým yedek almaktan bahsederken.zaten forumun yedekleri serverda tutuluyordu makinaya reset atýnca komple sýfýrlandý yedek falanda yok oluyor.artýk bundan sonra server sahibi yedekte alacam dese artýk gece sabaha kadar uyumayýp yedek alacam forumun acarým pc yi sabah kalktýgýmda yedek almýþ olunur.Bu iþler kolay degilfa77 Nickli Üyeden Alýntý
yolumuza devam edecez etmesine kardeþim ona biþi demiyorum ancaaaaaaak þimdi bana kýzabilirsiniz ama bu ilk olmuyor verilen emeklere yazýk verilen onca dosya verilen onca yazýlým *** vs vs vs....yokmu bu forumun yedeði hergün yedek alýnmýyormu yöneticilere bunu soruyorum sadece yedek almak çokmu zor bunu merak ediyorum özellikle serkan yýlmazdan cevap bekliyorum inþaallah birdaha tekerrür etmez çünkü süpersatforum çok kan kaybetti çoook![]()
sevgiler.......![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)