REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 40100 acil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 40100 acil yardım

arkadaşlar elimde 40100 fta cihaz var.işgüzarlık yapıp cihaza cı yazılımı attım tabi cihaz kafayı yedi.çeşitli yollar denememe rağmen geriye dönemiyorum.cihaz kendi yazılımını almıyor fail hatası veriyor.cı yazılımını alıyor fakat çalışmıyor.ön panel yanıp sönüyor stnbya geçiyor tekrar açmaya çalışıyor fakat açmıyor.yardımcı olaak arkadaşları bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Boot atmayı denedinizmi yada original yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosavalı teşekkürederim.evet boot attım,orj atım kabul etmiyor.cı yı atarsam alıyor fakat oda çalışmıyor.
    Konu gumus-45 tarafından (22-10-2007 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.

4. 22-10-2007, 23:16

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gumus-45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar elimde 40100 fta cihaz var.işgüzarlık yapıp cihaza cı yazılımı attım tabi cihaz kafayı yedi.çeşitli yollar denememe rağmen geriye dönemiyorum.cihaz kendi yazılımını almıyor fail hatası veriyor.cı yazılımını alıyor fakat çalışmıyor.ön panel yanıp sönüyor stnbya geçiyor tekrar açmaya çalışıyor fakat açmıyor.yardımcı olaak arkadaşları bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
    cihaza eski yazılamlardan atın geriye dönük en az 1 senelik yazılımlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ertex74 teşekkür ederim ilgilendiğin için fakat olmuyor.yukarıdada yazdım cihaz şuan fta ile ilgili hiç birşey almıyor fail hatası veriyor.bunun bir çaresi olması gerek ama nedir.bulunduğum yer kasaba servise gitmeden işimi çözmek istiyorum imkanlar dahilinde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gumus-45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ertex74 teşekkür ederim ilgilendiğin için fakat olmuyor.yukarıdada yazdım cihaz şuan fta ile ilgili hiç birşey almıyor fail hatası veriyor.bunun bir çaresi olması gerek ama nedir.bulunduğum yer kasaba servise gitmeden işimi çözmek istiyorum imkanlar dahilinde.
    Flaşın tekrar yazılması lazım sanırım başka careniz gorunmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.sayfayı kapatabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.sayfayı kapatabilirsiniz.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri