REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
37 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: WSP RESİMLİ ANLATIM COMPORTTAN CARD SHARİNG CİHAZLARLA İLGİLİ AYARLAR Burada

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart WSP RESİMLİ ANLATIM COMPORTTAN CARD SHARİNG CİHAZLARLA İLGİLİ AYARLAR Burada

Burada verdigim bilgileri dogru yaparsanız yüzde yüz sonuc alırsınız arkadaşlar resimdeki numaraları göre anlatmaya calısıyorum

1- Türkçeyi secerek başlıyoruz.
    2- Resimde gösterilen ayaların aynısını wsp programında uygulayınız( Ayarlar com porttam izleyecegimiz için aynısı olacaktır.
    3- start tusuna basıp programla cihaz arasında bağlantı kurulacaktır Baglandıgın PORT OPENED Yazısı cıkacaktır.beyaz boş alanda
    4-Server adresini girmeniz lazım.Şu anda aldıgınız server adresleri ücretli veya free servis adresi kısmınıza girmeniz gerekecek sonra kullanıcı adı ve şifrenizi
    5-Serverda olan port bilgileri.Genel bu port bilgileri paketlere ait bilgilerdir mesela 00000 dan sct paketi cıkar 000001 den *** view paketi gibi bunlar örnektir.
    6-Herşeyi dogruya girdikten sonra 7-ve 8 numaralı işlem bittikten sonra yeşil ısık yanmasını bekleyecez
    7-ayarlar kısmına girecez
    8- size verilen keyleri buraya girdikten sonra start tusuna basıp yeşil ısık yanmasını bekleyin herşey tamam olduktan sonra kanal üzerinde bekleyip kanalın acılmasını bekleyin
    9-Bazı cihazlarda bende mesela next var acılmazsa kumandada yeşil tusa basıp HSIC kısmına gelip hangi paketin id leri varsa ona okey verince kanallar daha hızlı açmaktadır

Konu Admin tarafından (07-02-2007 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri