REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sunny 7011 açılmıyo yardım!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Sunny 7011 açılmıyo yardım!!!

Arkadaşlar bende sunny 7011 var.Cihazı fişe takınca display bi geliyo.Sonra tam kanal gelecekken cihaz kapanıyo.Displaayde falan bişi kalmıyo.Ve ekranda pat pat yap ses geliyo.Acaba sorun neyden bi türlü bulamadım.Bi yardımcı olursanız çok teşekür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki cihaz yazılım alıyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

blok konneströnüne baktır olmazsa kuru kafa loaderini yükle ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

besleme sorunu arkadaşım.beslemedeki 2.5 ve 3 volt taki elektrolitik kondansatörleri değiştir tabi tamir bilgin varsa yap bunu.eğer tamir bilgin yoksa hiç elleme cihaza daha fazla zarar verebilirsin.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    besleme sorunu arkadaşım.beslemedeki 2.5 ve 3 volt taki elektrolitik kondansatörleri değiştir tabi tamir bilgin varsa yap bunu.eğer tamir bilgin yoksa hiç elleme cihaza daha fazla zarar verebilirsin.
    Evet tamir bilgisi varsa bunu yapmalı yoksa kaş yapayım derken gözdende olmak var...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tamirci Yolu Görünmüş Senin Cihaza

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaw arkadaşlar şimdi ayıp ettiniz.Benim yaptığım devrelerin haddi sehabı yok.Yazılımı denemedim arkadaşım.Onu bi denerim.Sonrada kondastörleri değiştiririm.Duruma göre haber vereyim size.Eyw yardımlarınız için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

direk yazılım deneyin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Beslemedeki bütün kondastörleri değiştirdim.Olmadı.Ekranda hiçbir lamba falanda yanmıyo.Yazılım atmaya kalkıyorum.Engineer moda geçiriyorum.Sonra fişe takınca oda ilerlemiyo.Sorun neyden kaynaklanıyo bi türlü bulamadım.Bu nasıl bi arıza anlayamadım bi türlü.Bi yardım edin arkadaşlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş beslemeden voltajlar çıkıyorsa kırıstalı degiş filaşı lehimden geçir ondanda degilse sisteme lehim geç başka birşeyden yapmaz

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri