Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Sunny 7011 açýlmýyo yardým!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Sunny 7011 açýlmýyo yardým!!!

Arkadaþlar bende sunny 7011 var.Cihazý fiþe takýnca display bi geliyo.Sonra tam kanal gelecekken cihaz kapanýyo.Displaayde falan biþi kalmýyo.Ve ekranda pat pat yap ses geliyo.Acaba sorun neyden bi türlü bulamadým.Bi yardýmcý olursanýz çok teþekür ederim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Peki cihaz yazýlým alýyormu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

blok konneströnüne baktýr olmazsa kuru kafa loaderini yükle ok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

besleme sorunu arkadaþým.beslemedeki 2.5 ve 3 volt taki elektrolitik kondansatörleri deðiþtir tabi tamir bilgin varsa yap bunu.eðer tamir bilgin yoksa hiç elleme cihaza daha fazla zarar verebilirsin.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ozibo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    besleme sorunu arkadaþým.beslemedeki 2.5 ve 3 volt taki elektrolitik kondansatörleri deðiþtir tabi tamir bilgin varsa yap bunu.eðer tamir bilgin yoksa hiç elleme cihaza daha fazla zarar verebilirsin.
    Evet tamir bilgisi varsa bunu yapmalý yoksa kaþ yapayým derken gözdende olmak var...sevgilerimle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tamirci Yolu Görünmüþ Senin Cihaza

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yaw arkadaþlar þimdi ayýp ettiniz.Benim yaptýðým devrelerin haddi sehabý yok.Yazýlýmý denemedim arkadaþým.Onu bi denerim.Sonrada kondastörleri deðiþtiririm.Duruma göre haber vereyim size.Eyw yardýmlarýnýz için.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

direk yazýlým deneyin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar Beslemedeki bütün kondastörleri deðiþtirdim.Olmadý.Ekranda hiçbir lamba falanda yanmýyo.Yazýlým atmaya kalkýyorum.Engineer moda geçiriyorum.Sonra fiþe takýnca oda ilerlemiyo.Sorun neyden kaynaklanýyo bi türlü bulamadým.Bu nasýl bi arýza anlayamadým bi türlü.Bi yardým edin arkadaþlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþ beslemeden voltajlar çýkýyorsa kýrýstalý degiþ filaþý lehimden geçir ondanda degilse sisteme lehim geç baþka birþeyden yapmaz

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri