Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sansür dönemi başlamıştır. Hayırlı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sansür dönemi başlamıştır. Hayırlı olsun.

Hükümet doğu anadolumuzda olan terör olaylarına ait haberlerin durdurulması (sansürlenmesi) için RTÜK e başvurdu. Bu basvuru RTÜK tarafından hemen kabul edildi. Artık ülkemizde neler olup bittiğini bilemeyeceğiz. İnsanların en domokratik hakkı olan haber alma özgürlüğü bu hükümet tarafından engellendi. Bu sansür uygulaması başlangıç olmasından korkuyorum. Artık Türkiye yi hükümetin ağzından toz pembe görebilirsiniz.
    Konu Kemal Turan tarafından (24-10-2007 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle bir şey doğruysa çok yazık valla...bizdemi roju yada diğer kanalları izleyip haber alacağız...eğer bu haber doğruysa çok yazık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

roj tv türkçe konuşuyor mu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    roj tv türkçe konuşuyor mu
    Bilmem hiç izlemedim...yayın yasağı getirilirse insanlarda haber alabilmek için çeşitli, yollara baş vuracaklardır...isterse çince yayın yapılsın...haber alabilmek için her yol mübahtır...değilmi...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forum gazetesi açalım teklifini boşa acmadım aslında 26 bin uyesi olan bir forum. Her yerden katılım var a dan z ye kadar bilgi alabiliriz die

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Günaydın arkadaşlar bizler bunları söylerken paranoyak muamelesi görüyorduk. Durun hele bu daha dediğiz gibi başlangıç. Yönetim çoğunluk diktatörlülüğüne doğru hızla yol alıyor. Yine başımızı belalara sokacaklarından endişeleniyorum. Artık haberleri ROJ TV den izlersiniz. Evet türkçe yayınları oluyor. Haberler ve tartışma programları oluyordu eskiden. Şimdi ne durumda bilemiyorum. Epeydir izlemiyorum. Arkadaşlar bu gidiş hiçte hoş bir gidiş değil. Tıpkı rahmetli Mendersin son dönem yönetimlerine benzemeye başladılar. Yakında postal sesleriyle uyanırsanız hiç şaşırmayın bu gidişle. İnşallah bunlar akıllarını başlarına alırlarda milletin dertleriyle ilginenirler.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (23-10-2007 Saat 20:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar nasıl olsa bilmemiz gerekli oldugu kadarını gerekli oldugu zaman basın açıklamasıyla bize söylerler
    haber okuyup seyredip güzel gözlerimiz yorulmasın diye bizi düşünüyorlar
    bize iyilikte yaramıyorki kardeşim
    bize ne olandan bitenden olandan olmayandan
    isteyen roj tv den seyretsin reytinglerini arttırırlar
    Konu hogan01 tarafından (23-10-2007 Saat 20:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesele şu...olayın olduğu ilk gün terör olayıyla bizzatihi savaşmış,olayların her türlü detaylarına hakim olan eski general ve subayların ortak kanaati;bu işlerin sırf silahlı kuvvetlerin becerisiyle çözülemeyeceği,bunun yanında çok güçlü,kararlı,dik durabilen ve dış siyasette etkin bi hükümete ihtiyaç olduğunu söyleyip,şu andaki hükümetin bu konularda eksiğinin olduğunu söyleyince eleştirilmeyi kabul edemediler ve bu karar alındı...hayırlısı olsun...yakında tv seyretme saatlerimizede sınırlama getirirlerse hiç şaşırmam...hatta uyku saatlerimize,kahvaltı saatlerimize kadar gidebilir bu iş...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forum gazetesi açalım teklifini boşa acmadım aslında 26 bin uyesi olan bir forum. Her yerden katılım var a dan z ye kadar bilgi alabiliriz die
    Aynı fikirdeyim. Üyelerimiz kendi yörelerinde olup da duyamayacağımız haberleri buraya yazarlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Günaydın arkadaşlar bizler bunları söylerken paranoyak muamelesi görüyorduk. Durun hele bu daha dediğiz gibi başlangıç. Yönetim çoğunluk diktatörlülüğüne doğru hızla yol alıyor. Yine başımızı belalara sokacaklarından endişeleniyorum. Artık haberleri ROJ TV den izlersiniz. Evet türkçe yayınları oluyor. Haberler ve tartışma programları oluyordu eskiden. Şimdi ne durumda bilemiyorum. Epeydir izlemiyorum. Arkadaşlar bu gidiş hiçte hoş bir gidiş değil. Tıpkı rahmetli Mendersin son dönem yönetimlerine benzemeye başladılar. Yakında postal sesleriyle uyanırsanız hiç şaşırmayın bu gidişle. İnşallah bunlar akıllarını başlarına alırlarda milletin dertleriyle ilginenirler.
    Saygılar.
    Evet bu gidiş tek adamlı başkanlık yönetimine, dikta rejimine gidiştir. Anayasa değişikliğine boşunamı gittiler. Vatandaşlarımız neye oy verdiğini bilmeden evet oyunu kullandılar. Bir dahaki seçimde RTE cumhurbaşkanıdır ve meclis aradan çıkarılmış olacaktır. İnşallah bu forumda yazıyorsak bunu hatırlatacağım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri