ben size tamamen katılmıyorum. kısmen katılıyorum. Şöyle. bazı haber kanalları kasıtlı olarak mı dır bilmem iyi güzel şeyleri bile kötü imiş gibi gösteriyor. ilk gün yani pazar sabahı tv kanallarında gezinirken bir kanal 12 şehit var diye yazmış biri 14...hele bir tanesinde 17 şehit yazıyordu. allah allah herhalde çatışma devam ediyor diye düşündüm. peşi sıra generaller bağlanarak hararetli bir şekilde başladılar anlatmaya. baştan intikal halinde vuruldu dendi sonradan öğrendikki mevzide iken vurulmuş vs. yani haberin aslı astarı olmadan yayınlıyorlar. birde öyle yorumlar yapılıyorki anlayamıyorum. generaller şu rası kayalık şurda su var, şuradan şu şekilde geçersen arkasını çevirirsin kimse kaçamaz, şurayıda kapayacaksın vs. yahu adamlara neden tiyo veriyorsunuz. bırakın ordu bildiği gibi yapsın. heriflere ihtimalleri söylersen ona göre tertip alırlar.. öyle değilmi??? anlatma kardeşim. anlatma... başka şeylerden bahset. şaşıyorum yahuu. bize operasyona çıkılacağında 2-3 gün evvelinden telefon yasağı koyarlardı. şimdikinde ise medya bangır bangır herşeyi yayınlıyor. operasyon olacaksa bu gizli olmalı baskın şeklinde olmalı ki sonuç alınabilinsin. o nedenle bence sansür uygulanmalı. fakaaattt....hükümet bu sansürü suistimal edip kendi hatalarını örtmek için kullanacaksa ki kullanacaktır o zaman karşıyım tabii. Bir kişi kurum kuruluş parti hükümet muhalefet kendini geliştirmek istiyorsa doğruyu bulmak istiyorsa mutlak suretle eleştiri alması şart. yoksa nafile. kendini eleştirilere kapatırsa kendi battığı gibi çevresinide batırır vesselam. selametle...

Teşekkur:

Yer imleri