Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: onwa 4x sinyal var görüntü yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart onwa 4x sinyal var görüntü yok

arkadaþlar onwa 4x cihazýmda sinyal var fakat resim yok fabrika ayarlarýna döndüm uygun yazýlým attým çözüm bulamadým yardýmcý olurmusunuz.yardýmý olacak arkadaþlara teþekkür ederim.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sorun büyük bir ihtimal tunerden kaynaklanýyor olabilir...teknik bilgi ve ekipmanýnýz yoksa yetkili servise müracaat ediniz...sevgilerimle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým tunerde arýza olsa sinyal olmayacak oysa sinyal mükemmel derecede var.yani sanki þifreli yayýn gibi

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gumus-45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým tunerde arýza olsa sinyal olmayacak oysa sinyal mükemmel derecede var.yani sanki þifreli yayýn gibi
    elektronikci veya tamircimizsiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet arkadaþým küçük bir kasabada zor imkanlarla birþeyler yapmaya çalýþan teknolojiyi imkanlarý dahilinde kullanýp kendini yetiþtirmeye çalýþan biriyim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar dünden beri ses seda yok ,yardýmcý olacak bir yiðit yokmu.bugün ayný cihazdan geldi cihazdan cihaza yazýlým attým sorun yine devam,ama ekrana (Hardware is damaget.(I2C) Memory Error!Please turn off/on the power to reboot the system.) diye bir ikaz geldi ingilizcemiz olmadýðýndan ne manaya geldiðini çözemedim.ertex arkadaþ tuner demiþ ama banada söküp takmak zor gedi.ne dersiniz hala yardým bekliyorum.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gumus-45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar dünden beri ses seda yok ,yardýmcý olacak bir yiðit yokmu.bugün ayný cihazdan geldi cihazdan cihaza yazýlým attým sorun yine devam,ama ekrana (Hardware is damaget.(I2C) Memory Error!Please turn off/on the power to reboot the system.) diye bir ikaz geldi ingilizcemiz olmadýðýndan ne manaya geldiðini çözemedim.ertex arkadaþ tuner demiþ ama banada söküp takmak zor gedi.ne dersiniz hala yardým bekliyorum.
    Tunerden olabilir diye ertex deðil ben demiþtim...söylediðimi deneyiniz...sinyal olupta resimin gelmemesi tunerden yapabiliyor...sinyale aldanmayýnýz...kolay gelsin...sevgilerimle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tarantino ikazýn için saðol , tavsiyeni deneyeceðim.cevabýný yarýn yazarým.iyi akþamlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri