Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Bu Resmi İmzanız Yapın....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Resmi İmzanız Yapın....

arkadaşlar aklımdan geçenm fikri paylaşmak istedim....tüm forum üyeleri olarak aşağıdaki resmi imza alanımıza koyalım...en azından geçici bir süre bile olsa forum yönetiminin buna izin vereceğini düşünüyorum...yada anlayan arkadaşlar resmin boyutunu küçültüp bizle paylaşırsada olur...en azından imza alanını zorlamayacak kadar....selametle...
    Konu Admin tarafından (23-10-2007 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence imza buyuk sevgili arkadaşım hatta resim otomatik boyutlandırılmış.Forum sayfa acılımı tum herkeste aynı degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu kabul edemeyiz sayfa acılımları herkes kullanırsa yavaşlar zaten forumda tepkimizi veriyoruz lütfen imzalara özen verelim gunluk girenleride düşünün

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İmza olabilmesi için oldukça büyük bir resim,şuan sizde imza olarak koymuşsunuz bir kaç kişi daha imzasına bu resmi eklerse forumda sayfalar açılmaz..

Resim boyutunu küçülttükten sonra ancak o zaman imza olarak kullanabilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İmza olabilmesi için oldukça büyük bir resim,şuan sizde imza olarak koymuşsunuz bir kaç kişi daha imzasına bu resmi eklerse forumda sayfalar açılmaz..

Resim boyutunu küçülttükten sonra ancak o zaman imza olarak kullanabilirsiniz..
    İmza cok buyuk ve biz sayfa acılımı zor oluyor diye konudaki 20 mesajı 10 a düşürdük ve herkes kulanırsa olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ben sadece fikir olarak söyledim...tabiiki işin teknik yönü bakımından sizi zora sokmak istemem...en azından bu işlerden anlayan bi arkadaşımız bunu imza ölçütlerine uygun hale getirebilirmi diye söylemiştim...umarım mümkün olur...tabiiki kimseyi zorlayamayız...sadece bir fikirdi....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok büyük resimler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu kapanmıştır.Teröre zaten yer veriyoruz.Lütfen buyuk resimler koyup forumu kasmayalım yoksa forumdan kimse faydalanamaz imza alanlarını kapatmak zorunda kalmayız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri