REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: referandum yapılsınmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart referandum yapılsınmı?

evet değerli büyüğümüz türk halkı referandumlara alışsın demişti.ilk refarandumu cumhur a baş seçimiyle alakalıydı .meclise parmak kaldırma görevi için gönderdiklerimiz türkiye cumhuriyeti'nin başını halka havale etti.ozaman bu hafta sonuda tezkereyi halka sorsunlar biir referandumda bunun için yapsınlar.maalesef devlet anlayışı geleneklerinden ve ciddiyetten uzaklaşmıştır.icazet ve allah korusun ama bölünme süreci başlamıştır.tez elden tedbir gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav sevgili kayınço ne alaka şimdi sen 22 temmuz öncesini
    unuttun galiba neler yaşandı unudmadık şöyle hafızanı bir
    tazele adamlar resmen akp ye sen cumhuru seçemesin dediler
    ve bu rezalete anayasa mahkemesi de alet oldu kendini inkar ederek
    madem öyle bizde halka gidelim dediler bunda yalnış nerede
    bazı güçler ülkeyi adeta 12 eylül öncesine çekmeye çalışıyordu
    bunlara karşı tavır alacağımıza söylediğiniz şey beni üzdü doğrusu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

enişte,ben 22 temmuz öncesindeki sürecide tasvip etmiyorum.benide bağlamıyor, beni bağlayan siyaset değil,devletin ciddiyetten uzaklaşmasıdır.halka soralım olayı olacaksa tezkereyide kendileri oylamasın.halka sorsunlar.ha bu doğrumu bence yanlış bize soracaklarsa 550ye gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu normal bi olaydır bazı dönemlerde hükümetler sıkıntıya düşer ve siyaset kilitlenir önemli olan o kilitlenmeyi aşabilmektir daha önce ülkemizde çoğu kez değişik hükümetlerde bu tıkanmalar olmuştur ve hepimizin bidiği gibi olaya asker el kymuş ve ülkemiz siyasetten uzakaştığı sürece sürekli geriye gitmiştir her darbe en az 10 yıl gerilere götürmüştür ülkemizi maesef o yüzden halkın referandum yaparak yönetyime katılmasında ben bi sakınca görmüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart katılıyorum

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu normal bi olaydır bazı dönemlerde hükümetler sıkıntıya düşer ve siyaset kilitlenir önemli olan o kilitlenmeyi aşabilmektir daha önce ülkemizde çoğu kez değişik hükümetlerde bu tıkanmalar olmuştur ve hepimizin bidiği gibi olaya asker el kymuş ve ülkemiz siyasetten uzakaştığı sürece sürekli geriye gitmiştir her darbe en az 10 yıl gerilere götürmüştür ülkemizi maesef o yüzden halkın referandum yaparak yönetyime katılmasında ben bi sakınca görmüyorum
    bencede referandum tuhaf bişey değil. olabilir. ayrıca türkiyenin ab ye girip girmemesi konusundada refereandum yapılmasını isterim açıkçası...selametle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri