Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: referandum yapýlsýnmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart referandum yapýlsýnmý?

evet deðerli büyüðümüz türk halký referandumlara alýþsýn demiþti.ilk refarandumu cumhur a baþ seçimiyle alakalýydý .meclise parmak kaldýrma görevi için gönderdiklerimiz türkiye cumhuriyeti'nin baþýný halka havale etti.ozaman bu hafta sonuda tezkereyi halka sorsunlar biir referandumda bunun için yapsýnlar.maalesef devlet anlayýþý geleneklerinden ve ciddiyetten uzaklaþmýþtýr.icazet ve allah korusun ama bölünme süreci baþlamýþtýr.tez elden tedbir gerekir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yav sevgili kayýnço ne alaka þimdi sen 22 temmuz öncesini
    unuttun galiba neler yaþandý unudmadýk þöyle hafýzaný bir
    tazele adamlar resmen akp ye sen cumhuru seçemesin dediler
    ve bu rezalete anayasa mahkemesi de alet oldu kendini inkar ederek
    madem öyle bizde halka gidelim dediler bunda yalnýþ nerede
    bazý güçler ülkeyi adeta 12 eylül öncesine çekmeye çalýþýyordu
    bunlara karþý tavýr alacaðýmýza söylediðiniz þey beni üzdü doðrusu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eniþte,ben 22 temmuz öncesindeki sürecide tasvip etmiyorum.benide baðlamýyor, beni baðlayan siyaset deðil,devletin ciddiyetten uzaklaþmasýdýr.halka soralým olayý olacaksa tezkereyide kendileri oylamasýn.halka sorsunlar.ha bu doðrumu bence yanlýþ bize soracaklarsa 550ye gerek yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu normal bi olaydýr bazý dönemlerde hükümetler sýkýntýya düþer ve siyaset kilitlenir önemli olan o kilitlenmeyi aþabilmektir daha önce ülkemizde çoðu kez deðiþik hükümetlerde bu týkanmalar olmuþtur ve hepimizin bidiði gibi olaya asker el kymuþ ve ülkemiz siyasetten uzakaþtýðý sürece sürekli geriye gitmiþtir her darbe en az 10 yýl gerilere götürmüþtür ülkemizi maesef o yüzden halkýn referandum yaparak yönetyime katýlmasýnda ben bi sakýnca görmüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart katýlýyorum

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu normal bi olaydýr bazý dönemlerde hükümetler sýkýntýya düþer ve siyaset kilitlenir önemli olan o kilitlenmeyi aþabilmektir daha önce ülkemizde çoðu kez deðiþik hükümetlerde bu týkanmalar olmuþtur ve hepimizin bidiði gibi olaya asker el kymuþ ve ülkemiz siyasetten uzakaþtýðý sürece sürekli geriye gitmiþtir her darbe en az 10 yýl gerilere götürmüþtür ülkemizi maesef o yüzden halkýn referandum yaparak yönetyime katýlmasýnda ben bi sakýnca görmüyorum
    bencede referandum tuhaf biþey deðil. olabilir. ayrýca türkiyenin ab ye girip girmemesi konusundada refereandum yapýlmasýný isterim açýkçasý...selametle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri