Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: sayın ustalarım astra yardım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sayın ustalarım astra yardım

ustam ben sakarya akyazıda oturuyorum acaba astra uydusunun hangisini seyredebilirim ve d+ ları seyrede bilirmiyim çanak kaç cm olmalı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yarin54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam ben sakarya akyazıda oturuyorum acaba astra uydusunun hangisini seyredebilirim ve d+ ları seyrede bilirmiyim çanak kaç cm olmalı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin
    astra için 120 cm çanak gerekli ve kaç kanal varsa seyredersin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rica ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SİVAS bölgesinde 150 lik çanakla astrayı buldum, aşağıdaki frekansları giriyorum:

Pro Sieben s, Pro Sieben a, Kabel1 Sch, Kabel1 Aus, Sat.1 A için

12051 V 27500 3/4

ancak bu frekans sinyal vermiyor fakat V yi H yapınca sinyal %75 i geçiyor ve başka kanalla çıkıyor,

daha sonra

Das Erste, Bayerisches Fs, Hessen Fersehen, Arte, Sr Fernsehen, Wdr, Br Alpha, Südwest, Phoneix için 11837 H 27500 3/4

frekansını girdim gene sinyal yok be defa da H yı V yapınca sinyal %75 leri geçiyor ve başka kanallar buluyor,

bu sorunun nedeni ne olabilir, uyduyu yakalayamamış olsam bu kadar yüksek bir sinyal almam mümkün mü,

açıklama yaparsanız sevinirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri