Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Korkunç iddia

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 Korkunç iddia

Dağlıca'daki hain saldırı ile ilgili olarak ortaya atılan iki iddia, hem kafaları karıştırdı, hem de yüreklerimizi bir kez daha yaktı.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca taburuna yapılan hain saldırı ile ilgili olarak ortaya atılan iki şok iddia kafaları karıştırıyor.

Çatışmada yaralı olarak kurtulan askerimizin, yakınları ile yaptığı görüşmede, birlikte bir işbirlikçi olduğu iddiası ve baskın esnasında 2,5 saat boyunca telsiz haberleşmesi sağlanamadığı yönündeki iddialar, 'Mehmetçiklerimiz hain bir işbirliğinin kurbanı mı oldu?' sorusunu akıllara getiriyor.

İŞTE DAGLICADAKİ SALDIRIDAN YARALI KURTULAN MEHMETÇİGİN İDDİASI

İÇİMİZDE KÖSTEBEK VARDI!Burası savunmasız şimdi gelin dedi...
    Biz iki gün öncesine kadar geleceklerini biliyorduk...
    Benim mermim bitti şehit olan arkaşın mermisiyle ateş ettim...
    Telsizlerimiz çatışma sırasında çalışmıyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resmi olmayan iddalar işlevsizdir
    gende bilgin için teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir türk evladı vatanın ve silah arkadaşlarını satmaz sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı katal59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkesi kendin gibi görmeyeceksin arkadaşım herşey olabilir
    o nedenle hazırlıklı olmamız bu gibi oyunlara gelmemeliyiz
    -kendini satan bir başkasını hayliyle satar nerde olursa olsun
    -o tip insanlar namus ve şerefi yoktur
    - ve heryerde bütün devletlerde bulunur
    -önemli olan bu tür durumlarda dima tedbirli ve hazırlıklı olmamız gerekli...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    resmi olmayan iddalar işlevsizdir
    gende bilgin için teşekürler
    belki haklı olabilirsiniz ama bakın bir iddia bunu kaynagından bakmanızı istiyom...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu ilk iddianın kaynagı degildir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    belki haklı olabilirsiniz ama bakın bir iddia bunu kaynagından bakmanızı istiyom...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu ilk iddianın kaynagı degildir...
    demin arkadaşa açıklamamda'ki konu zaten bu yöndendi ikinci mesajımda gerekeni açıklamış bulunmaktayım
    arkadaşım
    keşke iddalar bu yönden değil'de aksi yönden gönül ister...
    ve kaçış yoktur herşeyin bir hesabı var gereken işlemler yapılır sen or
    üzülme arkadaşım asıl onlar ve bu gibi askeri kurumlar olsun kendi dertlerine yansın ateşle oynamak sonuçlarına katlanır
    Konu ayran tarafından (24-10-2007 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

(Biz 50 kişiydik. 20 kişi kaldık. 14'ü hastanede burada. Sağlamlar. Gerisi ya onlarla gitti. Ya da şehit oldu.)
    şimdi 12 şehidimiz var 8 de kaçırılan mehmetler =20 orda savaşan kardeşimin ifadesi toplam elli kişiydik yönünde ve yaralılarla beraber 20 kişi kalmışlar bu işte bir sakatlık yokmu sizce.
    pazar günü ilk açıklanan şehit sayısı 15-16-17 olmuştu ama ne olduysa başbakanın konuşmasında telaffuz ettiği rakam bir anda kesinleşen rakam oldu... 12
    ama hesaplar öyle demiyor değilmi arkadaşlarım maalesef öyle demiyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bu işte var bir bit yeniği gibi.

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    (Biz 50 kişiydik. 20 kişi kaldık. 14'ü hastanede burada. Sağlamlar. Gerisi ya onlarla gitti. Ya da şehit oldu.)
    şimdi 12 şehidimiz var 8 de kaçırılan mehmetler =20 orda savaşan kardeşimin ifadesi toplam elli kişiydik yönünde ve yaralılarla beraber 20 kişi kalmışlar bu işte bir sakatlık yokmu sizce.
    pazar günü ilk açıklanan şehit sayısı 15-16-17 olmuştu ama ne olduysa başbakanın konuşmasında telaffuz ettiği rakam bir anda kesinleşen rakam oldu... 12
    ama hesaplar öyle demiyor değilmi arkadaşlarım maalesef öyle demiyor...
    Asker yaralanmış. o ortamda adet adet sayamaz dı zaten...sadece gözüne çarpan görüntüleri açıklamaya çalışıyor. Çelişki yok değil. var bir bit yeniği...Ben pkk nın para kaynaklarının içerisinde bir çok bürokratın işbirliğini duymuştum. hatta bazı askerlerin bile para için pkk ile işbirliklerine gittiklerini şaşkınlıkla duymuştum. şimdi içerlerinde askerde olabilir. ama bu zihniyetteki bir askerin (şayet gerçekten asker var ise) nasıl farkına varılmamış ona hayret etmek lazım. Ve bunun için şimdiden tertip alınmalı. belki hala birileri olabilir. hele hele yarın umutsuzca beklediğimiz büyük operasyon yapılırken birileri satarsa o zaman çok daha büyük vahim sonuçlarla karşılaşabiliriz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Asker yaralanmış. o ortamda adet adet sayamaz dı zaten...sadece gözüne çarpan görüntüleri açıklamaya çalışıyor. Çelişki yok değil. var bir bit yeniği...Ben pkk nın para kaynaklarının içerisinde bir çok bürokratın işbirliğini duymuştum. hatta bazı askerlerin bile para için pkk ile işbirliklerine gittiklerini şaşkınlıkla duymuştum. şimdi içerlerinde askerde olabilir. ama bu zihniyetteki bir askerin (şayet gerçekten asker var ise) nasıl farkına varılmamış ona hayret etmek lazım. Ve bunun için şimdiden tertip alınmalı. belki hala birileri olabilir. hele hele yarın umutsuzca beklediğimiz büyük operasyon yapılırken birileri satarsa o zaman çok daha büyük vahim sonuçlarla karşılaşabiliriz...
    Osmann arkadaşım ben yaklaşık 10 yılımı orda o işi yaparak geçirdim..
    öyle bir hal olurki diyorsun ya çatışma anında sayamaz diye yok öyle bir şey şarjöründeki mermileri bile hesaplamak durumunda ve saymak zorundasın ki arkadaşlarını zaten konumlandığı yer itibari ile biliyorsun zaten o karanlıkta ordan eğer ateş gelmiyorsa arkadaşının ŞEHİT olduğunu anlıyorsun ve inan bana arkadaşım o halde ve şekilde iken bile bunları sayıp hafızanda tutuyorsun yoksa maalesef sende ölüyorsun.
    hain olayına gelince ben bunları defalarca yaşadım o kadar çokki ama bunlar asker içinde değil korucu ve diğer kişiler yani yöre halkı vs vs.ben 85/95 ordaydım 91 yılından itibaren hiç bir görevimde yanıma korucu almadım...
    Bugün olsa gene almam...
    Tüm Yurdumun Başı Sağolsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart alçaklarrr

Alıntı katal59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    GENÇLİĞE HİTABE

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
    20 Ekim 1927

sanırım başka bişey yazmaya gere yok

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri