REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Yeter

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yeter

Admin ve moderatör arkadaşlara söylüyorum bu sitede kürtleri aşağılayıcı olan mesajları silin lütfen yoksa ağzımı bozup ben küfür mesajları yazmaya başlıycam ve buda iyi bi şey değil.Ben kürdüm varmı bi derdi olan kürtlerle biri ermeni ile ayı çiftleşmiş kürt olmuş diyo ulan türk nasıl oldu peki kürt nasıl olduysa türkte öyle oldu.bakın tekrar söylüyorum içinde kürtlere hakaret edilen mesajlara devam edilirse ben de onlara çok kötü konuşucam haberiniz olsun bunuda sitenizde uyarı olarak koyun bence.ben doğuda askerlik yaptım peki sizce milliyetçi geçinen üst makamlardaki insanlar ve oğulları nerde yaptı hiç bi yerde çünkü onlar askerlik yerine amerikada tatil yapıyolar ve bizi birbirimize düşürüyolar türkiyedeki askerlerin yarısı kürttür bunu bilerek mesaj yazın
    Konu baykum tarafından (25-10-2007 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baykum Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Admin ve moderatör arkadaşlara söylüyorum bu sitede kürtleri aşağılayıcı olan mesajları silin lütfen yoksa ağzımı bozup ben küfür mesajları yazmaya başlıycam ve buda iyi bi şey değil.Ben kürdüm varmı bi derdi olan kürtlerle şerefsizin biri ermeni ile ayı çiftleşmiş kürt olmuş diyo ulan şerefsiz türk nasıl oldu peki hayvan oğlu hayvan kürt nasıol olduysa türkte öyle oldu.bakın tekrar söylüyorum içinde kürtlere hakaret edilen mesajlara devam edilirse ben de onlara çok kötü konuşucam haberiniz olsun bunuda sitenizd uyarı olarak koyun bence.ben doğuda skerlik yaptım peki sizce milliyetçi geçinen üst makamlardaki insanlar ve oğulları nerde yaptı hiç bi yerde çünkü onlar askerlik yerine amerikada tatil yapıyolar ve bizi birbirimize düşürüyolar türkiyedeki askerlerin yarısı kürttür bunu bilerek mesaj yazın
    Bu Konuda şüpheniz olmasın.Hangi mesajlar ise buna tıklayın .O Mjesaj direk bize ulaşır.her mesajda vardır kural ihlali. Benim çıktıgım kız da siirtli ve kendisi kürt olup saygın bir ilişkimiz var.SupersatForum direk kürtlere yonelik bir yayın sergilemez 26 bin uye var yuzlerce mesaj var hepsine takip edemiyoruz.

Biz karsı olsak forumda mehmet kaynaklı supermodumuz var kendiside doguludur.
    Yanlış anlamalardan ben özür dilerim
    Konu Admin tarafından (25-10-2007 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet benimde 5 tane kürt arkadaşım hepsiylede samimiyim burda kürt türk ayrımı yoktur vede aslada olmucaktır serkan abimin dediğini gibi her konuya her mesaja yetişemiyoruz uygunsuz mesajlarda simgeyi kullanın biz gerekeni yaparız..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan ustanın dediği gibi böyle mesajlarlan karşı karşıya kalırsan uyarı butonunda gerekli uyarını yap böyle küfürlü mesajlara forum kuralları neyi gerektiriyorsa uygulanacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım kimse bizim kürt vatandaşlarını aşalayamaz yada hakaret edemez ama pkk ya söylenen sözler vardır ki buda dogaldır diger türlü mesajlar varsa serkan ustanın söyledigi gibi yaparsan gereken yapılır yazanda uyarılır biraz once uyarı mesajı yazdım peki senin bu sözlerinde tepki alabilir şimdi sen bu yukardaki yazını düzeltecekmisin yoksa benmi düzelteyim sendende ben rica ediyorum küfürlü olan kısımları düzelt saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baykum Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Admin ve moderatör arkadaşlara söylüyorum bu sitede kürtleri aşağılayıcı olan mesajları silin lütfen yoksa ağzımı bozup ben küfür mesajları yazmaya başlıycam ve buda iyi bi şey değil.Ben kürdüm varmı bi derdi olan kürtlerle biri ermeni ile ayı çiftleşmiş kürt olmuş diyo ulan türk nasıl oldu peki kürt nasıl olduysa türkte öyle oldu.bakın tekrar söylüyorum içinde kürtlere hakaret edilen mesajlara devam edilirse ben de onlara çok kötü konuşucam haberiniz olsun bunuda sitenizde uyarı olarak koyun bence.ben doğuda askerlik yaptım peki sizce milliyetçi geçinen üst makamlardaki insanlar ve oğulları nerde yaptı hiç bi yerde çünkü onlar askerlik yerine amerikada tatil yapıyolar ve bizi birbirimize düşürüyolar türkiyedeki askerlerin yarısı kürttür bunu bilerek mesaj yazın
    bu duyarlılığın için sana ve admin arkadaşlarımın sana cevaben
    göstermiş olduğu cevap beni derin den duygulandırdı
    yani sözün özü biz birbirimizi seviyoruz bizim böylesine
    birbirimizi sevmemizden kindar olanlardan allah razı olmasın
    şu bir gerçek oğlu geçek yoksul garip varoşların çoçuklarıyız
    ve bizim bu zafımızı çok iyi biliyorlar zaten hayatın tokadını
    günün her saatinde yemeye mahkum edilmişiz işte bu yüzden
    hemen alevlenebiliyoruz işte tamda bu noktada kendimize
    hakim olmamız lazım ya arkadaşlar mevzu çok derin
    bizlerin kanı dökülüyor birileri çıkıp hadi bakalım
    hücum diyor peki sonuç 25 yıldır aynı senaryo
    yürek acılarımızdan başka ne var elde

son olarak şunuda sayın yöneticime söyliyorum
    tamda bu yüreğimizin yanık olduğu anda biz kardeşiz
    kim ne derse desin kanpanyası açalım ve bu forumda
    çığ gibi büyütelim bir turk oğlu kardeşim ben kürdüm
    desin bir kürt oğlu kardeşim ben türküm desin hatta
    ben başlayabilirim ve bendan gurur duyarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda yazilanlarin hepsi teroristlerle ilgili ve sehit vermeye basladigimizdan beri acilan konular ..kimse kurt turk diye ayrim yapimiyorki..zaten forumda mudahele edilir arkadas biraz baska yonden bakmis galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu anlaşıldığına göre kapanmıştır

Lütfen kurallara aykırı bir mesaj olduğunu düşünüyorsanız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. butonunu kullanın:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri