Lincoln ve Hakan'ýn alternatifini buldu
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Bordeaux karþýsýnda iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi. Lincoln ve Hakan'ýn yerine ise kimlere görev verceðini açýkladý.
24 Ekim 2007 20:54
Yazý boyutunu büyütmek için
Karþýlaþmanýn oynanacaðý Chaban Delmas Stadý'nda bir basýn toplantýsý düzenleyen Feldkamp, Galatasaray'ýn geçen sezon Þampiyonlar Ligi'nde Bordeaux ile yaptýðý maçlarý bildiðini kaydederek, ''Geçen sene aldýðýmýz sonuçtan daha iyisini almak için geldik. Bu sene oynayacaðýmýz maçlarýn geçen seneye kýyasla sistemi de deðiþik. Þampiyonlar Ligi'nde iki maç üzerinden oynanmýþtý. Bu turnuvanýn kuralý olarak ise tek maç oynayacaðýz'' dedi.
Yarýnki karþýlaþmayý bir rövanþ olarak görüp görmediklerinin sorulmasý üzerine, ''Benim rövanþ gibi bir düþüncem yok'' diyen Alman çalýþtýrýcý, ''Ama bizim lehimize biterse rövanþ da diyebilirsiniz. Geçen seneki sonuçlar sadece benim için bir uyarý. Geçen sene çok pozisyon da üretemediðimizi gördüm. Yarýnki maçta üzerinde durmam gereken önemli konularda bir tanesi de bu'' diye konuþtu.
''HASAN VE NONDA YARIN SAHADA''
Karl Heinz Feldkamp, sakatlýklarý nedeniyle yarýn takýmdaki yerlerini alamayacak olan Hakan Þükür ile Lincoln'ün yerine oynayacak isimlerin belli olduðunu söyledi. Gizleyecek bir þeyi olmadýðýný kaydeden Feldkamp, ''Lincoln'ün yerine Hasan, Hakan Þükür'ün yerine de Nonda yarýn oynayacak. Ayrýca UEFA'da oynayamayan Hakan Balta'nýn yerine ise Volkan forma giyecek. Eksikleri hiçbir zaman mazeret olarak görmem. Eðer öyle düþünecek olsam, benim þimdiden mazeretlerim hazýr olurdu'' ifadesini kullandý.
''BORDEAUX DA GEÇEN SENEYE GÖRE DAHA GÜÇLÜ''
Galatasaray'ýn geçen sezon kaybettiði maça oranla Bordeaux karþýsýna daha güçlü bir kadroyla çýkacaðý yönündeki bir deðerlendirme üzerine, ''Rakibimiz Bonrdeaux de geçen seneye göre daha güçlü'' diyen Feldkamp, Bordeaux Teknik Teknik Direktörü Lauren Blanc'ýn favori olarak Galatasaray'ý gösterdiðinin hatýrlatýlmasý üzerine de, þunlarý söyledi:
''O soruyu ilk önce kime sorarsanýz, ilk bu tür cevabý da ondan alýyorsunuz tabii ki. Sadece takýmlarý deðil, oynadýklarý ligleri de karþýlaþtýrmak gerekir. Fransa Ligi ile Turkcell Süper Ligi'ni ne kadar karþýlaþtýrabiliriz bilmiyorum. Ayrýca daha fazla yabancý oyuncu da bulundurabiliyorlar kadrolarýnda. Uluslararasý müsabakalarý göz önünde bulundurursak, bu kýsýtlama Türk takýmlarýnýn aleyhine bir durum.'' Ayrýca, grup karþýlaþmalarýna Bordeaux ile kendi sahalarýnda oynayarak baþlamayý tercih edeceðini, ancak durumun bu þekilde olmadýðýný aktaran Feldkamp, takýmda fazla forma þansý bulamayan Serkan Çalýk için, ''Serkan'ýn performansý düþük deðil ama çok kaliteli 3 forvetimiz daha var. Serkan'ýn antrenman performansý gayet iyi. O performansý gol vuruþlarý konusunda biraz daha iyi olsa, þu an olduðu yerden daha iyi olacak. Gördüðüm tek eksikliði o. Önümüzdeki maçlarda takýmla birlike sahada izleyeceðimize inanýyorum'' diyerek sözlerini tamamladý.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri