OLMALI
OLMAMALI
bence kesinikle olmali kansiz beş para etmez vatan haınlerini besliyoruz oysaki bir böcekten farksizdirlar bence ezilmeliler bi böcek gibi ve ödedihim vergilere , de yazik olmaz en azindan misali *** kurusuna 50 yıl ceza vermişler ve onu nedense benim ödedigim vergilerle 50 yıl boynca beslicekler öylemi yanliş... bence idami herkesin önünde yapmalari lyazim ibret olsun ********lere......
Konu Nakkus tarafından (25-10-2007 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelimelerinize dikkat edin..!
Tarihinde Başbakan asılmış bir ülkede idam niye olmasın ki.Kaldıranlar utansın.İnsan hakları hikaye bize gelince uygulanıyor.Geçsinler bunları
Konu yasef tarafından (25-10-2007 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir.
bakınız ıdam sunucta olumdur ama ıdam olmalıkı suc ısleyen suc ıslemesın suc ıslemıyen ıdamda nıye korksunkı
idam cezası olmalı ve uygulanmalı
vatan hainleri beslenmemeli. onların mükafatı asılmaktır.vatan satmak ne demek., biz bu vatanın her karış toprağını şehit kanlarıyla suladık. türk,kürt,azeri,çerkez, laz hep beraber omuz omuzaaaaaaaaaaaa...........
ewet bencede olmalı
Bana göre de olmalı
hele benim ülkemde şart mutlaka olmalı
slm olmalı kı su terorizmin belını kafasını koparmalı bu gıbı yasalar oldumu turkıye huzurlu olur keske bizlere fıırsat verılse su lanet olası terörle bızde savassak :45: :45:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri