evet idam cezası olmalı bencede
ama tabiki bazı suçlara istinaden
OLMALI
OLMAMALI
evet idam cezası olmalı bencede
ama tabiki bazı suçlara istinaden
bencede ıdam cezası olmalı sallandırıcan bunları ıstanbulun gobeyınde bu devsırmelerı
arkadaşların düşüncelerine katılıyorum büyük çoğunluk idam cezasının olmasından yana gerekçelerinde yerden göğe kadar haklılar valla yanlız şartları belirlenmesi lazım galiba yoksa her gelen iktidar kafasına göre yorumlamasın diyorum
ıı ce abartınız ya artık daha neler ???
mutlaka çıkmalı zirahapistede ömürsürmeyi karbilen********lervar pkklıları mutlaka asmalı masum insanlarında canlarını mallarını gaspedenleri aynicezayıvermeli ve aynızamanda af kesinlikle olmamalı...
bencede olmalı kişisel düşüncem bu
terore destek veren herkesi kaplamali sekilde olmali..ozaman daha iyi duzen olur..basedilmesi kolay olur
Ben olmasindan yanayim sucsuz günahsiz insanlari öldürenler,Devletin Askerine,Polisine kursun atanlarin asilmasindan kim rahatsizlik duyarsa zaten oda onlardandir
Arkadaşlar Kusura Bakmayin Ben Idama Karşiyim Ama şöyle Bişi Var Ki Herkes Idam Istiyor (vatani Bölenler Için). Ben Buna Karşiyim üstelik Aşiri Milliyetçi Biriyim Bana Göre Teröristlerin Hepsini Hapse Aticaksin Ceza Olarakta Vericeksin Kazma Küreği Eline Türk Vatanini Kariş Kariş Asfalt Yol Köprü Baraj Gibi Amele Işlerinde Kullanacaksin Adamin Annesinden Emdiğini Burnundan Getireceksin Yemek Olarakta Ot Poh Gibi şeyleri Dayayacaksin Yani Kisaca Pişman Ediceksin O Pişman Olacak Ama Sen Pişmanlik Yasasi çikarmayacaksin Müebbet Amele Yasasi çikaracaksin Her Yakaladiğini Amele Yapacaksin Idama Hayir Diyorum Ama Hapiste Yüz Kizartici Suçlardan Yatan Herkesi Kullanmaya Bana Göre Herzaman Evet Eğer Yanlişsam Hepinizden özürdilerim (alti üstü ölürüm şehit Olurum Dedirteceğine Asla Amele Olmam Dedirtmek Daha Güzel Bana Göre)
ÖLDÜRMEYİN AMA ŞEHİT ANALARI İÇİN SÜRÜNSÜN KÖPEKLER
BENİM DEDEM BU VATANI TEZEĞİN İÇİNDEKİ BUĞDAYLA BESLENEREK ALDI
DEĞERİNİ BİLMEYENE BUĞDAYSIZ TEZEK YEDİRMEYE AND İÇMİŞİM
ASKERİN TORUNUYUM SINIRLARIMIN İÇİNDE DOLAŞIRKEN DİKKAT ET
ELİNE BELİNE DİLİNE HAKİM OL YOKSA TEZEK SANADA GELİR ELBET
Konu tuatay tarafından (26-10-2007 Saat 05:04 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri