REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de idam cezası olmalı mı?

Katılımcı sayısı
1169. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OLMALI

1.000 85.54%
  • OLMAMALI

169 14.46%
Sayfa 21/24 İlkİlk ... 1112131415161718192021222324 SonSon
240 sonuçtan 201 ile 210 arası

Konu: Türkiye'de idam cezası olmalı mı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence başına gelmediğiiçin böyle düşünüyorsunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer sizin ailenizdende ölen yada yaralanan olmuş olsa çok değişik düşünür ve asalım bu canileri derdiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle olmalı,suça'mükafat değil,gereken ceza verilmelidir.a.b'de yok filan yerde yok bunlar bizi ilgilendirmemeli....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir ülkede vatana hainlik yapanlara idam mutlaka olmalı diğer suçlarada çok ağır cezalar getirilmeli ki bir insan neden ben bu suçu işledim demeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatana ihanet edenler başta olmak üzere adam öldürmeyi meslek edinenlere vede sübyanlara tecavüz edenlere idam cezası gelmeli.avrupa birliği karşı çıkarmış çıkarsa çıksın kardeşim admlar kirli yüzlerini gösteriyorlar zaten daha dün beçikada pkk yı protesto mitinginde gözaltına aldıkları Türk gençlerine yaptıkları işkenceyi izledik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkemizde idam cezası olmalı ilk başta apo piçini asalım ondan sonrada meclisteki 22 tane yani dtplileri asalım ülkemizde terör bitecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalnız şunu unutmayalım....başta terörist başı olmak üzere diğer teröristleri üç büyük şehrin meydanlarında ,tüm ulusal kanalların canlı yayınında ,boyunlarına da 'VATAN HAİNİ' yaftasını takıp öyle asacaksınki cezanın bi anlamı ve bu ülkeye ihanet etmeyi düşünenler içinde bi caydırıcılığı olsun...diğer suç türleri için fikrimi daha önce yazmıştım zaten...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yalnız şunu unutmayalım....başta terörist başı olmak üzere diğer teröristleri üç büyük şehrin meydanlarında ,tüm ulusal kanalların canlı yayınında ,boyunlarına da 'VATAN HAİNİ' yaftasını takıp öyle asacaksınki cezanın bi anlamı ve bu ülkeye ihanet etmeyi düşünenler içinde bi caydırıcılığı olsun...diğer suç türleri için fikrimi daha önce yazmıştım zaten...selametle...
    Fikrine sonuna kadar katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olmadiği Için Bukadar Başi Boş Köpek Ortalarda Cirt Atiyo . Bunlari Besleyecek Kadar Sabrimiz Kalmadi:45:

Sayfa 21/24 İlkİlk ... 1112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri