Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de idam cezası olmalı mı?

Katılımcı sayısı
1169. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OLMALI

1.000 85.54%
  • OLMAMALI

169 14.46%
Sayfa 4/24 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
240 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Türkiye'de idam cezası olmalı mı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Devlete karşı bu tür örgüte,çapulçuları beslemeyeceksin.Tuttuğun yerde vuracaksın.En önemlisi APO yu Kızılay meydanında asacaksın.Ancak bunlar bundan anlar.
    Bu PKK yıda Allahın İzniyle kökünden kazıyacağız.Şehitlerimize Allahtan Rahmet Türk Milletine de baş sağlığı dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idam cezası olmalı.Apoyu sallandırsınlar bakalım o pkklılar cesaret bulabiliyormu bir daha
    Konu Admin tarafından (24-10-2007 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmalı ben olmaması için bi sebeb göremiyorum terör suçlarında elebaşlarına kesinlikle uygulanmalı ,seri katillere,tecavuzcu sapıklara (seri halde yapanlara),bilerek orman yakanlara yani bu tür cezalar olmadığı sürece daha doğrusu cezalarımız caydırıcılık yerine çocuk oyunu gibi olduğu sürece daha çoooook bu suçlardan masum insanlar zarar görür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olmalı ben olmaması için bi sebeb göremiyorum terör suçlarında elebaşlarına kesinlikle uygulanmalı ,seri katillere,tecavuzcu sapıklara (seri halde yapanlara),bilerek orman yakanlara yani bu tür cezalar olmadığı sürece daha doğrusu cezalarımız caydırıcılık yerine çocuk oyunu gibi olduğu sürece daha çoooook bu suçlardan masum insanlar zarar görür
    katılıyorum .ama sadece tecavüzcü sapıklara derken seri haldekini kabul etmiyorum.tecavüzün sapıklığın serisi olmaz diye düşünüyorum.özellikle çocuk istismarcılarına.diğerlerine aynen katılıyorum arkadaşım.idam olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede olmalı.en baştada apo asılmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim düşüncem idam cezası olsun arkadaş neden
    1-adam mapushanede yatarken devlet bütcesinden (bizim Bütçemizden)yiyor
    2-adam nede olsa mapusta bana devlet bakıyo diye suç işlemekten kaçınmıyo
    3-adam mapusta bile çıktığı zaman zaten mimlendim dahası olsa neyazar deyip daha büyük suçlara kalkabilir
    4-pislekle nekadar uğraşırsan okadar çok bulaşır doğru hakettiği yere aslına göndermek akıllı bir fikir geriye gitmemizi engeller
    arkadaş suçluyu nekadar müdafa okadar suç getirir biride bensem kimse bakmasın gözümün yaşına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umutturhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim düşüncem idam cezası olsun arkadaş neden
    1-adam mapushanede yatarken devlet bütcesinden (bizim Bütçemizden)yiyor
    2-adam nede olsa mapusta bana devlet bakıyo diye suç işlemekten kaçınmıyo
    3-adam mapusta bile çıktığı zaman zaten mimlendim dahası olsa neyazar deyip daha büyük suçlara kalkabilir
    4-pislekle nekadar uğraşırsan okadar çok bulaşır doğru hakettiği yere aslına göndermek akıllı bir fikir geriye gitmemizi engeller
    arkadaş suçluyu nekadar müdafa okadar suç getirir biride bensem kimse bakmasın gözümün yaşına
    Düşünceleriniz için teşekkurler cok haklısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatanına milletine riyakarlık yapan mutlaka cezalandırılmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmali..imralidaki coktannnn asilmaliydi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olmali..imralidaki coktannnn asilmaliydi..
    SADDAM'ı nasıl astılar kimse sesini çıkaramadı
    ASA-CAK-SIN 2+2=4 başka çözümü yok

Sayfa 4/24 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri