evet kosavalı kardeşime katılıyorum imralıdaki köpeği ve bunun yandaşlarının asılması için eveti kullanıyorum
Teşekkur: 0
OLMALI
OLMAMALI
evet kosavalı kardeşime katılıyorum imralıdaki köpeği ve bunun yandaşlarının asılması için eveti kullanıyorum
bence olmalı ve bazı haddini bilmez itlere bir an öncede uygulanmalı bunca mehmetciği katleden ve onların anaları babalarının ne günahı var
İdam Cezası Uygulanmalı yönünde oy kullandım . ama arkadaşlar bizleri yönetenler vaktinde ABD ' ye ve 20 mi 30 yıl mı sonra mı ( gireceğimiz şüpheli ya neyse ) AB ülkelerine idam cezasını kaldırdık , uygulamıyoruz diye teminat verdiler . şu andaki uygulamalar da üstüne tuz biber eker durumda . eve dönüş yasasından bahsedip , vatan savunması için askere giden fidanları öldürenlere çağrı yapıyolar , gelin mecliste hakkınızı savunun diye . yarın bakarsınız bir de madalya vermeye kalkarlar .![]()
tüm o ş...sizleri kör kuyuya atıp üzerini betonla doldurmak gerekir . ayrıca , kapkaçcılar , tecavüzcüler hepsini sallandırmak gerekiyor kanaatindeyim .
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar idam cezası olmalı... Oyum evet.
bencede olmalı yapanın yanına kar kalmamalı.başta öcalan tabiki.
yok artık idammış. oldu olacak kurşuna dizme gibi bir şeyde yapalımbence bunlar insanlığa aykırı artı hem böle yaptıkça insanları bu eziyetten kurtarmış oluruz.bence yıllarca hapishanelerde süründürmek lazım ki akılları başlarıan gelsin.
mesajlarınızdaki kelimelere dikkat ediniz küfür yasaktır
Konu cetindeniz tarafından (25-10-2007 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: forumda küfürlü mesajlara yer yoktur
yanıklarda iz bırakmaz
bence idam cezası bu lanet insanlara az bile. hergün bir parçasını kesmez pıçakla kesecen yavaş yavaş. ancak bu zalimlere bu ceza haktır. saygılar.
Türkiyede idam cezası tekrar olmalı. İlk idim edilecek kişi de apo olmalı. Artık yeter beslediğimiz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri