Olmali
OLMALI
OLMAMALI
Olmali
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Bölünmez bütünlüğünü tehdit eden ve bölücü unsurlarla bu bölücü unsurlara bilerek ve hatta bilmiyormuş gibi görünerek bile yardım ve yataklık eden, siyasi askeri ekonomik ve birebir destek veren veya verilmesine müsamma gösterenler her ne şekilde olursa olsun suçun işleniş şekli ve büyüklüğüne göre zengin fakir aşiret üyesi olmasına asla bakılmadan en ağır ceza olan idam yada vatandaşlıktan çıkarılıp ve hatta sürgüne gönderilip adaletin tecelli etmesi Türkiye cumhuriyetin birinci ilkesi olmak zorundadır. Bu sebebten idam haricinde Vatandaşlıktan çıkarılmasıda Anayasamızda yer alıp özellikle terör suçlularında tam olarak korkusuzca Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devletine yakışır bir biçimde uygulanmalıdır.
Atatürkün Gençliğe hitabesinde yer alan Sözlerdende Atamızında izinden giden bir toplum olabilmek adına bu uygulanmazsa Gaflet Dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunan ve içten bizi saran mikroplarla başedebilmenin en etkili yolu budur. Kuran-ı Kerime de dayandırdığımızda da can alan ve veren Yüce Rabbim (c.c) 'dir. Ama bu gibi suçlarda hak olduğu beyan edilmektedir. Her şey idam değildir ama bu şekilde bir yasa çıkarsa Türkiyenin içine düştüğü bu tuzakların önüne geçildiği gibi Kardeşi kardeşe kırdıran dış odaklı zihniyetlerede en ağır Cevap verilir.
Sonuç olarak ; ABD gibi bir devlet süper güçse ve idam uyguluyorsa, ayrıca inancını çekinmeden Parasının altı'nada BİZ ALLAHA İNANIRIZ yazıyorsa ve tüm bunların sonucunda İç huzuru bizim gibi 99 etnik kökenle değil belki 199 etnik kökenle sağlıyorsa BENİM ASİL DEVLETİMİN VE İNSANLARININ BÖYLE BİR YASAYI BEKLEMESİ ŞARTTIR. İnsanlık sadece insan olana yapılır.
Saygılarımla
Mutlaka idam cezası olmalı
Ben olmamasindan yanayim arkadaslar. Nedeni sudur. Teror sucu cok agirdir cezasi omur boyu hucre hapsi. Bu suclardan yargilanipta omur boyu ceza cekmesi onun her gun olmesi demektir. Idam ettiginiz zaman bir kere olur ve kurtulur. Ancak bu gibi mahkumlara insan haklari uygulanmamali . Arti her seyden mahkum birakilmali. Apo gibi mahkumlar hapis cezasi degil de sanki Imrali Palasta tatil yaptirilmasina karsiyim. Allahin verdigi cani ancak allah alir diye dusunuyorum bu yuzdendirki idama karsiyim. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum.
bu Güzel Yurdun Topragi Kolay Kazalinmamiştir Arkadaşlar Kana Kan Dişe Dişle Alinmiştir Bu Vatana Ihanet Edenlerinde Sonu ölümdür... (idam Karari Tekrar Olmalidir)
Bölücülük suçu işleyen, vatan hainlerinin asılması taraftarıyım. Kanı beşpara etmez yaratıkları (insanları demeye dilim varmıyor) devlet eli ile krallar gibi besliyoruz. Milletin gözü önünde sallandıracaksın ki ibret olsun.
Yurdumuzda O Kadar çok Vatan Haini Varki Iyi Bir Temizlik Yapmak Ve Hatta Istiklal Mahkemelerini Acilen Kurmak Gerekir.......
mutlaka olmalı yoksa suç oranı gittikçe artar Ülkemiz yaşanmaz bir hal alır.
tabiki olmalı gerçek suçlular cezasını mutlak görmeli eskiden insanlar asılınca bir müddet asılı kalır göğsüne sucu yazılırmış insanlar bakarlar ibret alırlarmış bunlar bize çok gaddarlık gibi geliyor amma gerçek suçlu ise neyapalım adaletin kestiği parmak acımaz derler doğruda söylerler
vatana ihanet eden suçlular caniler rahat rahat konuşuyorlar birde elbebek gülbebek besliyoruz analarımızın acısı bin kat daha artıyor.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri