REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de idam cezası olmalı mı?

Katılımcı sayısı
1169. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OLMALI

1.000 85.54%
  • OLMAMALI

169 14.46%
Sayfa 9/24 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon
240 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Türkiye'de idam cezası olmalı mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında idama karşıyım cezalıları zonguldakda yerin 300 metre altında kömür işinde caşıltırcan memlekete faydası olur giruzu patlaması olursa sorun olmaz zaten yanlışmı düşünüyom acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben olmalıdan yana kullandım.İdam cezası olsun ki bunu sucluyu ve sucsuzu ayırt edecek olsun Mesela imralıda kuş gibi besledigimiz abdullah öcalanın bir an önce asılması lazım. Sırf bunun için idam cezası olmalı diyorum

evet bencede idam cezası olmalı vede görüşlerine katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiye cumhuriyetine zarar veren teröristleri idam etmek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle olmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede idam cezası olmalı ki korksunlar bişeyleri yaparken

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuna kadar idamin tekrar getirilmesinden yanayim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sınırlarını belirlemek şartıyla İDAM cezasına evet.Sınırlar derken özellikle terör suçu BÖLÜCÜ başı denen o adam imralıda keyif sürüyor.Onun için İDAMA EVETTTTTTTTT

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vatan hayinleri icin kesinlikle caniyce planlanan öldürme olayları icinde olmalı.Hırsızlık ve aileye yönelen hareketlerde malını ve ailesini koruyana hapis bile olmamalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben olmamasindan yanayim arkadaslar. Nedeni sudur. Teror sucu cok agirdir cezasi omur boyu hucre hapsi. Bu suclardan yargilanipta omur boyu ceza cekmesi onun her gun olmesi demektir. Idam ettiginiz zaman bir kere olur ve kurtulur. Ancak bu gibi mahkumlara insan haklari uygulanmamali . Arti her seyden mahkum birakilmali. Apo gibi mahkumlar hapis cezasi degil de sanki Imrali Palasta tatil yaptirilmasina karsiyim. Allahin verdigi cani ancak allah alir diye dusunuyorum bu yuzdendirki idama karsiyim. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum.

Güzel yurdumda unuttuğunuz birşey var , onu belirtiyim . 5-10 yılda bir af çıkararak , tekrar dağlara çıkmasına olanak tanıyan iktidarlar olduğu sürece , sizin dediğiniz zor .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmalı olmadan sonuç elde edilemiyor.

Sayfa 9/24 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri