Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de idam cezası olmalı mı?

Katılımcı sayısı
1169. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OLMALI

1.000 85.54%
  • OLMAMALI

169 14.46%
Sayfa 19/24 İlkİlk ... 9101112131415161718192021222324 SonSon
240 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: Türkiye'de idam cezası olmalı mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idam olmalıki birşey yaparken düşünülsün değilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idam olmalı...kişiler yaptıkları iş eylem v.s için ödül yada ceza ile yönlendirilmelidir..terör konusunda ise mutlaka acı bir ölümle cezalandırılmalıdır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu vatanın ekmeğini yiyen vatan hainleri asılmalıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idam cezası olmalı çünkü allahın izni var ama suçluyu tespit etmek önemli suçsuz olanları ayırmak gerekir bizim kanunlar suçludan yana degilmi arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ABD de idam var bizde neden olmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı kardeşlerimiz tercihlerini olmamalıdan yana kullanmış,olabilir saygı duyarım...en nihayeti kişinin yaşamını elinden alıyorsunuz....dolayısıyla ilk bakışta bazı arkadaşlarımıza vahşice bi uygulama gelebilir ancak şunu lütfen unutmayalım...kanunlardaki cezalar caydırıcılık sağlaması açısından konulur,sadistlik olsun diye değil...eğer buna rağmen hala daha suç işleyip sizin,benim ve bilimum herkesin canına kastedebilecek kadar gözünü kan bürümüş birinin yaşam hakkı sorgulanabilir diye düşünüyorum....diğer türlü suçlarda da hapis cezasından ziyade daha yaratıcı cezalara ihtiyacımız var diye düşünüyorum...mesela devletin parasını dolandıranlara çaldığı para oranında günü belirlenmek kaydıyla sokakta süpürgecilik yaptıracaksın...zorunlu kamu hizmeti...yada başka suçlarda demiryolu hattı döşetmek gibi....ancak terör suçluları ve iflah olmaz cinayet suçlularında idam cezasını destekliyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerekti kişilere yapılmalı bence....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben oyumu evet olarak kullandım fakat bu aponun asılması için degil.her fırsatta memleketi farklı boyut ve renklere cekmek isteyen bir kesimin ekmegine yag sürmek istemem nasılki aponun bu kadar büyümesine ve cıban başı olmasına neden olan brokrasi ve yönetim zafiyetiyse şindide onu hapiste tutmak devletin bakiyesini ve güçünün bir göstergesidir.önemli olan idam cezasının yılanın başını küçüken ezilmesi için kullanılması gerektigine inanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

terör suçluları kesinlikle idam edilmeli ve bunlar beslenmemeli vatan haini bunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

terörist-tecavüz gıbı adi suçlarda direk ölüm cezası olmalı

Sayfa 19/24 İlkİlk ... 9101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri