REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de idam cezası olmalı mı?

Katılımcı sayısı
1169. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OLMALI

1.000 85.54%
  • OLMAMALI

169 14.46%
Sayfa 3/24 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
240 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Türkiye'de idam cezası olmalı mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim düşüncem idam cezası olsun arkadaş neden
    1-adam mapushanede yatarken devlet bütcesinden (bizim Bütçemizden)yiyor
    2-adam nede olsa mapusta bana devlet bakıyo diye suç işlemekten kaçınmıyo
    3-adam mapusta bile çıktığı zaman zaten mimlendim dahası olsa neyazar deyip daha büyük suçlara kalkabilir
    4-pislekle nekadar uğraşırsan okadar çok bulaşır doğru hakettiği yere aslına göndermek akıllı bir fikir geriye gitmemizi engeller
    arkadaş suçluyu nekadar müdafa okadar suç getirir biride bensem kimse bakmasın gözümün yaşına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatanına milletine riyakarlık yapan mutlaka cezalandırılmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmali..imralidaki coktannnn asilmaliydi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olmali..imralidaki coktannnn asilmaliydi..
    SADDAM'ı nasıl astılar kimse sesini çıkaramadı
    ASA-CAK-SIN 2+2=4 başka çözümü yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olsun tabiki aslında örnek olarak birkaçtane halka açık bir yerde olsun ki suç işleyecek olan ona göre tedbirini alsın örnek:tecavüz terör ve buna benzer bir sürü olay

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umutturhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim düşüncem idam cezası olsun arkadaş neden
    1-adam mapushanede yatarken devlet bütcesinden (bizim Bütçemizden)yiyor
    2-adam nede olsa mapusta bana devlet bakıyo diye suç işlemekten kaçınmıyo
    3-adam mapusta bile çıktığı zaman zaten mimlendim dahası olsa neyazar deyip daha büyük suçlara kalkabilir
    4-pislekle nekadar uğraşırsan okadar çok bulaşır doğru hakettiği yere aslına göndermek akıllı bir fikir geriye gitmemizi engeller
    arkadaş suçluyu nekadar müdafa okadar suç getirir biride bensem kimse bakmasın gözümün yaşına
    Düşünceleriniz için teşekkurler cok haklısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 İdam olmalımıtartışlmaz

idam kararı biran önce uygulanmalı. 23 yıldan beri türkiyeyi hem ekonomik hemde sosyal olarak çökerten şövenist duygularla bölmeye çalışan dışardan beslenen terör veya ekonomi hırsızlarını bile cezalandırmak bir ulusun yaşama hakkıdır. HAKKIDIR HAKKA TAPAN MİLLETİMİNİSTİKLAL..
    Konu amatör39 tarafından (25-10-2007 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf fazla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet umut turhan kardeşe katılıyorum olacak arkadaş suç işleyeni herkesin önünde asacaksın ki suç işleyen ne olacağını görecek bu kadar herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatan hainlerine olum yakisir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Büyük suçlar istisna vatana bayrağa mehmetçiğe karşı işlenen suçlar için anında idam kararı verilsin bunun dışında idama karşıyım. Sağlıklı beyinler kültürlü evlatlar yetiştirmeliyiz haramı helal i evimizde öğretmeliyiz çünkü bazı değerler ailede aşılanır okulu yoktur.
    bence 0--15 yaş çok önemli çocuklarımızı sıkmadan attığı her adımı takip edip hesap sormalıyız. Bu konu uzar gider örnekler çoğaltılabilir.
    Bence hapishanelerde yatanların çoğu aile kurbanı dır çok azı kendi hatalarından yatıyor. Suçlu çocuktan çok suçlu aile ler var. Saygılarımla...

Sayfa 3/24 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri