Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de idam cezası olmalı mı?

Katılımcı sayısı
1169. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OLMALI

1.000 85.54%
  • OLMAMALI

169 14.46%
Sayfa 24/24 İlkİlk ... 1415161718192021222324
240 sonuçtan 231 ile 240 arası

Konu: Türkiye'de idam cezası olmalı mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatan hainleri için idam olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aydin21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    illaki terörist olması mı lazım asılması için. tamam olsun peki ya yetim hakkı yiyen, ırza namusa tecavuz edeni,başkasının ve onun sevdiklerin hiç yere öldürenleri, devletin malını çalanı vs vs.. peki ya bunlar ne olacak??????
    daha önce yazmıştım ama özellikle kırmızı renkle belirttiğim suç için çok yaratıcı cezalar uygulanabilir....hemde o kadar çok seçenek varki...burda yazamıycam tabiiki..onun için idam gibi bi cezayı bunlara uygulamak gereksiz...biraz yaratıcı cezalar bulursak o tecavüzcü yalvarır 'noolur beni idam edin' diye....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    daha önce yazmıştım ama özellikle kırmızı renkle belirttiğim suç için çok yaratıcı cezalar uygulanabilir....hemde o kadar çok seçenek varki...burda yazamıycam tabiiki..onun için idam gibi bi cezayı bunlara uygulamak gereksiz...biraz yaratıcı cezalar bulursak o tecavüzcü yalvarır 'noolur beni idam edin' diye....
    Çok haklısın usta sana katılyorum.

Oylamada ve yorumda son 1 gun arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gercekten bende bu forumdakı arkadaslarıma gonulden katılıyorum ve idam olmalı gerektigi durumlar cok fazla malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart idam gerekli

Alıntı mamoste21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Idam Cezasi Geri Dönülmesi Imkansiz Bir Cezadir
    Her Insanin Pişman Olma Hakki Vardir Eğer Verilen Cezadan Ders Alip Pişmanlik Duymuşsa Onu Kazanabiliriiz. Bu Yüzden Idama Hayir Bir De Ya Adam Suçsuzsa Yanlişlik Yapilmişsa öyle Davalar çok çikiyor Hele ülkemizde Iyi Düşünüp Duygusal Davranmamak Gerekir Biraz Empati Yapalim Idam Olacak Bizim Evladimiz Veya Kardeşimiz Olabilkir
    senin fikrine karsı degil bu toplum ama serefsizlere gerekli bu vatanı talan eden lere gereklı bu mılletı ezenlere gereklı bu guzel ulkeyı huzursuzluga surukleyene gereklı kısacası allah korkusu olmayan ınsan canavarlarına idam gerekli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mamoste21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Idam Cezasi Geri Dönülmesi Imkansiz Bir Cezadir
    Her Insanin Pişman Olma Hakki Vardir Eğer Verilen Cezadan Ders Alip Pişmanlik Duymuşsa Onu Kazanabiliriiz. Bu Yüzden Idama Hayir Bir De Ya Adam Suçsuzsa Yanlişlik Yapilmişsa öyle Davalar çok çikiyor Hele ülkemizde Iyi Düşünüp Duygusal Davranmamak Gerekir Biraz Empati Yapalim Idam Olacak Bizim Evladimiz Veya Kardeşimiz Olabilkir
    evet arkadaşım sizinde dediğiniz gibi biraz empati yapalım
    idam cezası geri dönülmesi imkansız bir ceza
    ve her suçada uygulanmıyor
    duygusal olarak düşünürsek idamı hakketmiş olan benim evladım veya bir yakınım;
    benim yakınım olması idamı gerektirecek bir suç işlemesi hakkını vermez
    bir başkasının yakınınada benim yakınıma zarar verebilecegi hakkını vermez
    Adalet duygusu insanın kendi içinden başlar
    Kendi içinde adalet duygusu taşımayana idam gereklidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idam gerekli suçun içeriğine bağlı olarak hızlı yada yavaş uygulanmalı diye düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence olmamalı.eger medeni bir ülkede yaşıyorsak yargı vardır.onun verecek oldugu cezalar uygulanmak zorundadır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu güzel vatanımızda devletimize milletimize hainlik edip kurşun sıkan kardeşim dahi olsa idam edilsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketimiz kapanmıştır oylamaya katılan arkadaşlarımız teşekkurler

Sayfa 24/24 İlkİlk ... 1415161718192021222324

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri