Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Katýlýmcý sayýsý
1169. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OLMALI

1.000 85.54%
  • OLMAMALI

169 14.46%
Sayfa 11/24 ÝlkÝlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon
240 sonuçtan 101 ile 110 arasý

Konu: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

oyumu idam cezasýnýn tekrar konmasýný ve göstermelik deðil uygulanmasý yönündedir
    geçmiþte olduðu gibi uygulanmadýktan sonra ne iþe yarar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý banshee8831 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yok artýk idammýþ. oldu olacak kurþuna dizme gibi bir þeyde yapalým bence bunlar insanlýða aykýrý artý hem böle yaptýkça insanlarý bu eziyetten kurtarmýþ oluruz.bence yýllarca hapishanelerde süründürmek lazým ki akýllarý baþlarýan gelsin.
    sence þuan imralýdaki itin aklý baþýna geliyormudur?
    yoksa "ulan þu enayilere bak. onca insanýný öldürdüm bana kýz gibi bakýyorlar" diye içinden geçiriyormudur???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sadece Türkiyede deðil Dünyada da olmalý idam cezasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede kesinlikle olmalý. yorumlarda gelen olarak imralýdaki terörist baþý kastedilmiþ.
    diðer kasýtlý adam öldürenleri, çocuk *****cusu, tecavüzcü , gasp gibi suçlarý iþleyenleride idam etmeli... Efendim hangi çaðdayýz??? mý diyorsun??? sen bu çaðda benim akrabamý komþumu öldürürsen tecavüze kalkýþýrsan, bende senin bu çaðda idam edilmeni isterim.
    maden çaða ayýp olmasýn diye idamý istemiyorsun, o halde o çaða ayýp etme ve suç iþleme...selametle.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet olmalý hemde bu törör suçlularýný halkýn önünde hatta canlý yayýnda asmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 bencede olmalý idam cezasý

ejtadlarýmýzýn kanlarýyla kazanýlmýþ topraklarýmýzý satanlarý vataný milleti abd ye peþkek cekenleri ve onlara kuklalýk yapanlarý öncelikle asmalý ve daha sonra kaný beþ para etmez pkk denilen bir avuc leþleri asmalý diyorum bu vatan kolay kazanýlmadý bir metre kareye bin can feda olsun vatan bölünmez ama þehitler ölüyo ne yazýkki onlara allahtan rahmet diliyorum kalanlara sabýrlar ben daðlýca kara kolunda 1986 1987 senesinde görevimi yapmýþtým ben iyi biliyorum oranýn konumunu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Idam Cezasinin Yanisira Polise Vur Emride Verilmesi Lazim.daha Sali Günü Gazi Mahallesindeki Olanlari Hepimiz Gördük.
    Daðdaki Zaten Belli.iþ þehirdekini Yok Etmek Olsun Ki Daðdakinin ümidi Kirilsin.
    Güpe Gündüz Otobüs Yakanlari. Korkusu Olup Polis Kameralarini Tahrip Edenleri, Güzelin Istanbulu Cehenneme çevirenleri Polisimiz Kovalamayacak;
    Olayi Gördüðü Anda çekecek Vuracak.
    Bak Ozaman Nasil Propaganda Yapa Bilip; Destek Veriyorlar.
    Eeeeeeee....sözde Avrupa Birliði, Amarika

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayinlerin bitmesi için idam cezasý þart anýt kaprin önünte yani atanýn huzurunda ihanet ednler asýlmalý ki atam da emanetine iahanet edenleri n asýldýðýný görüp huzur içinde yatmalýdýr saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede olmalý özellikle halka zarar verenler ********ler askerlerimizi vuracaklar analaraýmýzýn ciðerlerini yakacaklar bizde tutup onlarý besleyeceðiz besle kargayý oysun gözünü misali.asýncada ipte býrakacaksýnki ondan sonrakilere ibret olsun
    Konu yargýç_1 tarafýndan (25-10-2007 Saat 10:59 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kesinlikle Olmalý En Baþtada Ýmralýdaki Kansýz Asýlmalý

Sayfa 11/24 ÝlkÝlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri