Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Katýlýmcý sayýsý
1169. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OLMALI

1.000 85.54%
  • OLMAMALI

169 14.46%
Sayfa 14/24 ÝlkÝlk ... 4567891011121314151617181920212223 ... SonSon
240 sonuçtan 131 ile 140 arasý

Konu: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende olmasýndan yanayým çünkü caydýrýcý ceza gelmedigi sürece bunun önüne geçemezler caydýrýcý cezalar olmasýndan yanayým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

idam cezasý olmalý idam edip kurtulacaksýn arkadan gelenlerede ders olur belki ömür boyu hapis cezasý olmaz ceza evlerinde suç iþlemiþleri birde besliyelim biride çýkýp rahþan affý çýkarsýn bunlar yine vatana millete böyle zulumler etsin idam tek çözüm.
    Konu ultraslan tarafýndan (25-10-2007 Saat 16:38 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: büyük harf kullanmýþtým kural 7

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bencede olmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þeriat gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

BAKARA SURESÝ 179 "Ey akýl sahipleri! Kýsasta sizin için hayat vardýr. Umulur ki suç iþlemekten sakýnýrsýnýz."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anket için teþekür ederim ben olmalý diyorum ama görüyorum ki 52 kiþi de olmamalý demiþler. merak ediyorum neden olmamalý dediler acaba. benim olmalý dememin sebebi herkesin olduðu gibi imralýda yatan öcalan dýr. inþallah onunla baþlarýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mantýðým olmalý diyor. çünkü kaný beþ para etmez insanlarý kardeþi kardeþe öldürten öldüren vataný bölmeye çalýþan adi haysiyetsiz ALLAH korkusu olmayan akýllýyým diye geçinen cahilleri içerde besliyoruz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle olmalý en basit misalle bir kaç yýl önce bir pislik ana kýza tecavuz etti yetmedi her iki sinide oldurmeye kalktý ve maalesef kýzý oldu anne de uzun suren býr tedavi gordu bu na ragmen bu pislik kýsa bir sure yattý cýktý ve yýne can yaktý eger idam olsaydý ne bu pýslýk tekrar can yakacaktý nede besleyecektik verdiðimiz vergiler bu pislklri besliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sezgincoskun Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    anket için teþekür ederim ben olmalý diyorum ama görüyorum ki 52 kiþi de olmamalý demiþler. merak ediyorum neden olmamalý dediler acaba. benim olmalý dememin sebebi herkesin olduðu gibi imralýda yatan öcalan dýr. inþallah onunla baþlarýz.
    emýn olký onlar bundan cýkar uman kiþilerdir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilerek ve istiyerek baþkasýnýn canýný alanlara karþý idam cezasý olmalýdýr

Sayfa 14/24 ÝlkÝlk ... 4567891011121314151617181920212223 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri