Teþekkur: 0
Beðeni: 0
OLMALI
OLMAMALI
bence kesinikle olmali kansiz beþ para etmez vatan haýnlerini besliyoruz oysaki bir böcekten farksizdirlar bence ezilmeliler bi böcek gibi ve ödedihim vergilere , de yazik olmaz en azindan misali *** kurusuna 50 yýl ceza vermiþler ve onu nedense benim ödedigim vergilerle 50 yýl boynca beslicekler öylemi yanliþ... bence idami herkesin önünde yapmalari lyazim ibret olsun ********lere......
Konu Nakkus tarafýndan (25-10-2007 Saat 16:28 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: kelimelerinize dikkat edin..!
Tarihinde Baþbakan asýlmýþ bir ülkede idam niye olmasýn ki.Kaldýranlar utansýn.Ýnsan haklarý hikaye bize gelince uygulanýyor.Geçsinler bunlarý
Konu yasef tarafýndan (25-10-2007 Saat 16:41 ) deðiþtirilmiþtir.
bakýnýz ýdam sunucta olumdur ama ýdam olmalýký suc ýsleyen suc ýslemesýn suc ýslemýyen ýdamda nýye korksunký
idam cezasý olmalý ve uygulanmalý
vatan hainleri beslenmemeli. onlarýn mükafatý asýlmaktýr.vatan satmak ne demek., biz bu vatanýn her karýþ topraðýný þehit kanlarýyla suladýk. türk,kürt,azeri,çerkez, laz hep beraber omuz omuzaaaaaaaaaaaa...........
ewet bencede olmalý
Bana göre de olmalý
hele benim ülkemde þart mutlaka olmalý
slm olmalý ký su terorizmin belýný kafasýný koparmalý bu gýbý yasalar oldumu turkýye huzurlu olur keske bizlere fýýrsat verýlse su lanet olasý terörle býzde savassak :45: :45:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri