Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Katýlýmcý sayýsý
1169. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OLMALI

1.000 85.54%
  • OLMAMALI

169 14.46%
Sayfa 24/24 ÝlkÝlk ... 1415161718192021222324
240 sonuçtan 231 ile 240 arasý

Konu: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vatan hainleri için idam olmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aydin21 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    illaki terörist olmasý mý lazým asýlmasý için. tamam olsun peki ya yetim hakký yiyen, ýrza namusa tecavuz edeni,baþkasýnýn ve onun sevdiklerin hiç yere öldürenleri, devletin malýný çalaný vs vs.. peki ya bunlar ne olacak??????
    daha önce yazmýþtým ama özellikle kýrmýzý renkle belirttiðim suç için çok yaratýcý cezalar uygulanabilir....hemde o kadar çok seçenek varki...burda yazamýycam tabiiki..onun için idam gibi bi cezayý bunlara uygulamak gereksiz...biraz yaratýcý cezalar bulursak o tecavüzcü yalvarýr 'noolur beni idam edin' diye....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    daha önce yazmýþtým ama özellikle kýrmýzý renkle belirttiðim suç için çok yaratýcý cezalar uygulanabilir....hemde o kadar çok seçenek varki...burda yazamýycam tabiiki..onun için idam gibi bi cezayý bunlara uygulamak gereksiz...biraz yaratýcý cezalar bulursak o tecavüzcü yalvarýr 'noolur beni idam edin' diye....
    Çok haklýsýn usta sana katýlyorum.

Oylamada ve yorumda son 1 gun arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gercekten bende bu forumdaký arkadaslarýma gonulden katýlýyorum ve idam olmalý gerektigi durumlar cok fazla malesef

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart idam gerekli

Alýntý mamoste21 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Idam Cezasi Geri Dönülmesi Imkansiz Bir Cezadir
    Her Insanin Piþman Olma Hakki Vardir Eðer Verilen Cezadan Ders Alip Piþmanlik Duymuþsa Onu Kazanabiliriiz. Bu Yüzden Idama Hayir Bir De Ya Adam Suçsuzsa Yanliþlik Yapilmiþsa öyle Davalar çok çikiyor Hele ülkemizde Iyi Düþünüp Duygusal Davranmamak Gerekir Biraz Empati Yapalim Idam Olacak Bizim Evladimiz Veya Kardeþimiz Olabilkir
    senin fikrine karsý degil bu toplum ama serefsizlere gerekli bu vataný talan eden lere gereklý bu mýlletý ezenlere gereklý bu guzel ulkeyý huzursuzluga surukleyene gereklý kýsacasý allah korkusu olmayan ýnsan canavarlarýna idam gerekli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mamoste21 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Idam Cezasi Geri Dönülmesi Imkansiz Bir Cezadir
    Her Insanin Piþman Olma Hakki Vardir Eðer Verilen Cezadan Ders Alip Piþmanlik Duymuþsa Onu Kazanabiliriiz. Bu Yüzden Idama Hayir Bir De Ya Adam Suçsuzsa Yanliþlik Yapilmiþsa öyle Davalar çok çikiyor Hele ülkemizde Iyi Düþünüp Duygusal Davranmamak Gerekir Biraz Empati Yapalim Idam Olacak Bizim Evladimiz Veya Kardeþimiz Olabilkir
    evet arkadaþým sizinde dediðiniz gibi biraz empati yapalým
    idam cezasý geri dönülmesi imkansýz bir ceza
    ve her suçada uygulanmýyor
    duygusal olarak düþünürsek idamý hakketmiþ olan benim evladým veya bir yakýným;
    benim yakýným olmasý idamý gerektirecek bir suç iþlemesi hakkýný vermez
    bir baþkasýnýn yakýnýnada benim yakýnýma zarar verebilecegi hakkýný vermez
    Adalet duygusu insanýn kendi içinden baþlar
    Kendi içinde adalet duygusu taþýmayana idam gereklidir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

idam gerekli suçun içeriðine baðlý olarak hýzlý yada yavaþ uygulanmalý diye düþünüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence olmamalý.eger medeni bir ülkede yaþýyorsak yargý vardýr.onun verecek oldugu cezalar uygulanmak zorundadýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu güzel vatanýmýzda devletimize milletimize hainlik edip kurþun sýkan kardeþim dahi olsa idam edilsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anketimiz kapanmýþtýr oylamaya katýlan arkadaþlarýmýz teþekkurler

Sayfa 24/24 ÝlkÝlk ... 1415161718192021222324

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri