Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Katýlýmcý sayýsý
1169. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OLMALI

1.000 85.54%
  • OLMAMALI

169 14.46%
Sayfa 3/24 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon
240 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim düþüncem idam cezasý olsun arkadaþ neden
    1-adam mapushanede yatarken devlet bütcesinden (bizim Bütçemizden)yiyor
    2-adam nede olsa mapusta bana devlet bakýyo diye suç iþlemekten kaçýnmýyo
    3-adam mapusta bile çýktýðý zaman zaten mimlendim dahasý olsa neyazar deyip daha büyük suçlara kalkabilir
    4-pislekle nekadar uðraþýrsan okadar çok bulaþýr doðru hakettiði yere aslýna göndermek akýllý bir fikir geriye gitmemizi engeller
    arkadaþ suçluyu nekadar müdafa okadar suç getirir biride bensem kimse bakmasýn gözümün yaþýna

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vatanýna milletine riyakarlýk yapan mutlaka cezalandýrýlmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olmali..imralidaki coktannnn asilmaliydi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý beylerbeyi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    olmali..imralidaki coktannnn asilmaliydi..
    SADDAM'ý nasýl astýlar kimse sesini çýkaramadý
    ASA-CAK-SIN 2+2=4 baþka çözümü yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olsun tabiki aslýnda örnek olarak birkaçtane halka açýk bir yerde olsun ki suç iþleyecek olan ona göre tedbirini alsýn örnek:tecavüz terör ve buna benzer bir sürü olay

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umutturhan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim düþüncem idam cezasý olsun arkadaþ neden
    1-adam mapushanede yatarken devlet bütcesinden (bizim Bütçemizden)yiyor
    2-adam nede olsa mapusta bana devlet bakýyo diye suç iþlemekten kaçýnmýyo
    3-adam mapusta bile çýktýðý zaman zaten mimlendim dahasý olsa neyazar deyip daha büyük suçlara kalkabilir
    4-pislekle nekadar uðraþýrsan okadar çok bulaþýr doðru hakettiði yere aslýna göndermek akýllý bir fikir geriye gitmemizi engeller
    arkadaþ suçluyu nekadar müdafa okadar suç getirir biride bensem kimse bakmasýn gözümün yaþýna
    Düþünceleriniz için teþekkurler cok haklýsýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Ýdam olmalýmýtartýþlmaz

idam kararý biran önce uygulanmalý. 23 yýldan beri türkiyeyi hem ekonomik hemde sosyal olarak çökerten þövenist duygularla bölmeye çalýþan dýþardan beslenen terör veya ekonomi hýrsýzlarýný bile cezalandýrmak bir ulusun yaþama hakkýdýr. HAKKIDIR HAKKA TAPAN MÝLLETÝMÝNÝSTÝKLAL..
    Konu amatör39 tarafýndan (26-10-2007 Saat 00:03 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: harf fazla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet umut turhan kardeþe katýlýyorum olacak arkadaþ suç iþleyeni herkesin önünde asacaksýn ki suç iþleyen ne olacaðýný görecek bu kadar herkese saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vatan hainlerine olum yakisir....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Büyük suçlar istisna vatana bayraða mehmetçiðe karþý iþlenen suçlar için anýnda idam kararý verilsin bunun dýþýnda idama karþýyým. Saðlýklý beyinler kültürlü evlatlar yetiþtirmeliyiz haramý helal i evimizde öðretmeliyiz çünkü bazý deðerler ailede aþýlanýr okulu yoktur.
    bence 0--15 yaþ çok önemli çocuklarýmýzý sýkmadan attýðý her adýmý takip edip hesap sormalýyýz. Bu konu uzar gider örnekler çoðaltýlabilir.
    Bence hapishanelerde yatanlarýn çoðu aile kurbaný dýr çok azý kendi hatalarýndan yatýyor. Suçlu çocuktan çok suçlu aile ler var. Saygýlarýmla...

Sayfa 3/24 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri