Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Katýlýmcý sayýsý
1169. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OLMALI

1.000 85.54%
  • OLMAMALI

169 14.46%
Sayfa 4/24 ÝlkÝlk 1234567891011121314 ... SonSon
240 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Devlete karþý bu tür örgüte,çapulçularý beslemeyeceksin.Tuttuðun yerde vuracaksýn.En önemlisi APO yu Kýzýlay meydanýnda asacaksýn.Ancak bunlar bundan anlar.
    Bu PKK yýda Allahýn Ýzniyle kökünden kazýyacaðýz.Þehitlerimize Allahtan Rahmet Türk Milletine de baþ saðlýðý dilerim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

idam cezasý olmalý.Apoyu sallandýrsýnlar bakalým o pkklýlar cesaret bulabiliyormu bir daha
    Konu Admin tarafýndan (24-10-2007 Saat 21:25 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olmalý ben olmamasý için bi sebeb göremiyorum terör suçlarýnda elebaþlarýna kesinlikle uygulanmalý ,seri katillere,tecavuzcu sapýklara (seri halde yapanlara),bilerek orman yakanlara yani bu tür cezalar olmadýðý sürece daha doðrusu cezalarýmýz caydýrýcýlýk yerine çocuk oyunu gibi olduðu sürece daha çoooook bu suçlardan masum insanlar zarar görür

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    olmalý ben olmamasý için bi sebeb göremiyorum terör suçlarýnda elebaþlarýna kesinlikle uygulanmalý ,seri katillere,tecavuzcu sapýklara (seri halde yapanlara),bilerek orman yakanlara yani bu tür cezalar olmadýðý sürece daha doðrusu cezalarýmýz caydýrýcýlýk yerine çocuk oyunu gibi olduðu sürece daha çoooook bu suçlardan masum insanlar zarar görür
    katýlýyorum .ama sadece tecavüzcü sapýklara derken seri haldekini kabul etmiyorum.tecavüzün sapýklýðýn serisi olmaz diye düþünüyorum.özellikle çocuk istismarcýlarýna.diðerlerine aynen katýlýyorum arkadaþým.idam olmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede olmalý.en baþtada apo asýlmalý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim düþüncem idam cezasý olsun arkadaþ neden
    1-adam mapushanede yatarken devlet bütcesinden (bizim Bütçemizden)yiyor
    2-adam nede olsa mapusta bana devlet bakýyo diye suç iþlemekten kaçýnmýyo
    3-adam mapusta bile çýktýðý zaman zaten mimlendim dahasý olsa neyazar deyip daha büyük suçlara kalkabilir
    4-pislekle nekadar uðraþýrsan okadar çok bulaþýr doðru hakettiði yere aslýna göndermek akýllý bir fikir geriye gitmemizi engeller
    arkadaþ suçluyu nekadar müdafa okadar suç getirir biride bensem kimse bakmasýn gözümün yaþýna

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umutturhan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim düþüncem idam cezasý olsun arkadaþ neden
    1-adam mapushanede yatarken devlet bütcesinden (bizim Bütçemizden)yiyor
    2-adam nede olsa mapusta bana devlet bakýyo diye suç iþlemekten kaçýnmýyo
    3-adam mapusta bile çýktýðý zaman zaten mimlendim dahasý olsa neyazar deyip daha büyük suçlara kalkabilir
    4-pislekle nekadar uðraþýrsan okadar çok bulaþýr doðru hakettiði yere aslýna göndermek akýllý bir fikir geriye gitmemizi engeller
    arkadaþ suçluyu nekadar müdafa okadar suç getirir biride bensem kimse bakmasýn gözümün yaþýna
    Düþünceleriniz için teþekkurler cok haklýsýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vatanýna milletine riyakarlýk yapan mutlaka cezalandýrýlmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olmali..imralidaki coktannnn asilmaliydi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý beylerbeyi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    olmali..imralidaki coktannnn asilmaliydi..
    SADDAM'ý nasýl astýlar kimse sesini çýkaramadý
    ASA-CAK-SIN 2+2=4 baþka çözümü yok

Sayfa 4/24 ÝlkÝlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri