Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Katýlýmcý sayýsý
1169. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OLMALI

1.000 85.54%
  • OLMAMALI

169 14.46%
Sayfa 19/24 ÝlkÝlk ... 9101112131415161718192021222324 SonSon
240 sonuçtan 181 ile 190 arasý

Konu: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

idam olmalýki birþey yaparken düþünülsün deðilmi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

idam olmalý...kiþiler yaptýklarý iþ eylem v.s için ödül yada ceza ile yönlendirilmelidir..terör konusunda ise mutlaka acý bir ölümle cezalandýrýlmalýdýr..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu vatanýn ekmeðini yiyen vatan hainleri asýlmalýdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

idam cezasý olmalý çünkü allahýn izni var ama suçluyu tespit etmek önemli suçsuz olanlarý ayýrmak gerekir bizim kanunlar suçludan yana degilmi arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ABD de idam var bizde neden olmasýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazý kardeþlerimiz tercihlerini olmamalýdan yana kullanmýþ,olabilir saygý duyarým...en nihayeti kiþinin yaþamýný elinden alýyorsunuz....dolayýsýyla ilk bakýþta bazý arkadaþlarýmýza vahþice bi uygulama gelebilir ancak þunu lütfen unutmayalým...kanunlardaki cezalar caydýrýcýlýk saðlamasý açýsýndan konulur,sadistlik olsun diye deðil...eðer buna raðmen hala daha suç iþleyip sizin,benim ve bilimum herkesin canýna kastedebilecek kadar gözünü kan bürümüþ birinin yaþam hakký sorgulanabilir diye düþünüyorum....diðer türlü suçlarda da hapis cezasýndan ziyade daha yaratýcý cezalara ihtiyacýmýz var diye düþünüyorum...mesela devletin parasýný dolandýranlara çaldýðý para oranýnda günü belirlenmek kaydýyla sokakta süpürgecilik yaptýracaksýn...zorunlu kamu hizmeti...yada baþka suçlarda demiryolu hattý döþetmek gibi....ancak terör suçlularý ve iflah olmaz cinayet suçlularýnda idam cezasýný destekliyorum....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gerekti kiþilere yapýlmalý bence....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben oyumu evet olarak kullandým fakat bu aponun asýlmasý için degil.her fýrsatta memleketi farklý boyut ve renklere cekmek isteyen bir kesimin ekmegine yag sürmek istemem nasýlki aponun bu kadar büyümesine ve cýban baþý olmasýna neden olan brokrasi ve yönetim zafiyetiyse þindide onu hapiste tutmak devletin bakiyesini ve güçünün bir göstergesidir.önemli olan idam cezasýnýn yýlanýn baþýný küçüken ezilmesi için kullanýlmasý gerektigine inanýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

terör suçlularý kesinlikle idam edilmeli ve bunlar beslenmemeli vatan haini bunlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

terörist-tecavüz gýbý adi suçlarda direk ölüm cezasý olmalý

Sayfa 19/24 ÝlkÝlk ... 9101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri